Boilies - FRANKFURTSKÁ KLOBÁSA s česnekem - Vyberte balení: 500 g

hvězda 1 hvězda 2 hvězda 3 hvězda 4 hvězda 5 (8)Počet hvězdiček je 5 z 5

Krmiva Hulín

Bohatá a velmi sytá kombinace různých masových a rybích surovin, přírodního koření a česneku, jako u populární frankfurtské klobásové směsi, jen s atraktory navíc, co spolehlivě fungují na ryby. Více

Výrobce: Krmiva Hulín Kód produktu: BFKC11


Dostupné varianty

500 g 110 Kč
1 kg 196 Kč
2,5 kg 476 Kč
5 kg 923 Kč
10 kg 1 725 Kč
110 Kč s DPH
(220 Kč/kg)
Upřesněte výběr produktu
Varianta neexistuje
500 g1 kg2,5 kg5 kg10 kg

Skladem
ks
Vyberte balení Dostupnost Cena s DPH Množství
Boilies - FRANKFURTSKÁ KLOBÁSA s česnekem - Vyberte balení: 500 g 500 g Skladem 110 Kč
Boilies - FRANKFURTSKÁ KLOBÁSA s česnekem - Vyberte balení: 500 g 1 kg Skladem 196 Kč
Boilies - FRANKFURTSKÁ KLOBÁSA s česnekem - Vyberte balení: 500 g 2,5 kg Skladem 476 Kč
Boilies - FRANKFURTSKÁ KLOBÁSA s česnekem - Vyberte balení: 500 g 5 kg Skladem 923 Kč
Boilies - FRANKFURTSKÁ KLOBÁSA s česnekem - Vyberte balení: 500 g 10 kg Skladem 1 725 Kč

! Pikantní, kořeněná "klobásová" směs pro ryby z výběrových surovin !

 

  • Obsahuje:  22 druhů velmi kvalitních, na základě letitých provozních a závodních zkušeností, vybraných surovin. Směs masových mouček, sladkovodní a krevetová moučka, rozpustný rybí protein, fish liquid, extrudovaná sojová a kukuřičná mouka, bisquit mouka, CSL mouka, ptačí zob, pivovarské kvasnice, pšeničné klíčky, sušené mléko, syrovátka, sušená natrávená játra, lososový protein, sušená vejce, směs přírodního koření "Frankfurtská klobása", Robin red, přírodní česnek, niger, černý pepř. 
  • Charakteristika:  Základem je naše osvědčená kombinace masových a rybích surovin, smíchaných s profesionálními, tekutými a sypkými přírodními směsmi koření, charakteristických pro typ frankfurtské klobásy. Boilies tak má unikátní vůni, které se jen těžko odolává, aby jste neochutnali - ale to nedělejte, je to přece jen směs pro ryby :-) !

Významné složky ve směsi: Směs je navíc doplněna o enzymaticky upravený Krill, což je enzymy rozložený ( natrávený ) arktický plankton, který se převážně skládá z larev různých druhů korýšů. Jako další velmi výrazná složka je použit natrávený rybí extrakt Fish liquid, který má nezaměnitelné aroma, bakteriemi narušených, rybích bílkovin. Posledním z výrazných atraktorů je Španělský pepř, a Černý pepř, který dává směsi pikantní příchuť a je praxí ověřeno, že určitý podíl pálivých přísad má na ryby velmi pozitivní účinek!

Netradiční kombinace těchto surovin, dává směsi opravdu velmi originální charakter, vůni i chuť. Výsledky u vody pak byly stejně zajímavé. Všichni komu jsme dali tohle boilies na otestování byli velmi úspěšní, a chytali i za neobvykle špatných podmínek!  Mnohdy byli jediní, kdo na dané vodě ten den něco chytili.  

  • Rozpustnost a vlastnosti: Boilies jsou pojeny vaječnou bílkovinou a dalšími potravinářskými složkami.  Jsou pařené v páře, čímž si udrží maximum přirozených chuťových i pachových látek.  V chladnější vodě ( do 12 °C ) vydrží i více jak 12 hodin, v teplejším období ( voda 18 a více °C ) vydrží 5 - 8 hod. dle průměru.

Doba rozpustnosti záleží nejen na teplotě vody, ale hlavně na aktivitě bílé ryby!  Pozor, pokud je jich ve vodě moc, "ozobou" jakkoliv pevnou kuličku za třetinu času, což hodně rybářů nebere v potaz a přisuzují rychlou rozpustnost špatné kvalitě boilies! Kuličky mají přirozenou, tmavě červeno-hnědou barvu po použitých surovinách, s velmi  specifickou vůní Frankfurtského koření.

  • Možnosti použití:  Boilies jsou nejvíc účinné od brzkého jara do pozdního podzimu, až mírné zimy, při teplotě vody v rozsahu roku cca 6 - 24 °C. Použít se dají jako chytací, nebo vnadící - ty lze ale velmi dobře a levně nahradit i Ekonomik boilies. Je možno přikoupit i některý z našich Boosterů, které použijete pro jejich maceraci (namáčení)! Chytací boilies můžete také obalit v některém z našich Práškových dipů. Výrazně tak zvýšíte rychlost vnadícího efektu a prodloužíte dobu rozpadu!
  • Skladování a spotřeba: Boilies je konzervované a částečně sušené. Pokud jej chcete ještě více suché, nechte jej v prodyšném obalu na vzdušném místě ( nejlepší je přepravka na ovoce). Takto se vám boilies vysuší úplně a vydrží bez úhony po mnoho měsíců. Pak ho ale uzavřete do papírových pytlů, aby nevyprchávalo.

Pokud jej ale necháte dlouhodobě uzavřené v neprodyšném PVC obalu, skladujte ho při teplotě do 12 °C  a spotřebujte max. do 10 měsíců od nákupu. Pro dlouhodobé skladování dejte boilies do mrazáku. Avšak 1 - 4 týdenní přepravu v PVC sáčcích na rýbářských výpravach boilies přežije bez problémů i v letních dnech. Nenechávejte však boilies za okny auta při plném slunečním svitu a ještě uzavřené v PVC sáčku. Pokud jej však dobře dosušíte, vydrží i v sáčku velmi dlouho.

Kvalita pro ryby, cena pro lidi!