Rybí tuk - Ze sladkovodních ryb - Vyberte balení: 1 l

hvězda 1 hvězda 2 hvězda 3 hvězda 4 hvězda 5 (1)Počet hvězdiček je 5 z 5
Akce -10%

Velmi kvalitní rybí tuk ze sladkovodních druhů ryb - převážně kaprovitých a sumcovitých. Lisovaný při nízké teplotě. V chladu pod 15 °C začíná pozvolna tuhnout. Český výrobek. Více

Kód produktu: RTSL11


Dostupné varianty

1 l 79 Kč
5 l 351 Kč
4 x 5 l 1 170 Kč
79 Kč s DPH
Původní cena 88 Kč, Ušetříte 10% (9 Kč)
Varianta neexistuje
1 l5 l4 x 5 l
Skladem
ks
Vyberte balení Dostupnost Cena s DPH Množství
Rybí tuk - Ze sladkovodních ryb - Vyberte balení: 1 l 1 l Skladem 79 Kč
Rybí tuk - Ze sladkovodních ryb - Vyberte balení: 1 l 5 l Skladem 351 Kč
Rybí tuk - Ze sladkovodních ryb - Vyberte balení: 1 l 4 x 5 l Skladem 1 170 Kč

! Specialita ojedinělá na rybářském trhu !

Přírodní, neupravovaný rybí tuk ze sladkovodních druhů ryb

 

  • Charakteristika: Speciální výrobek z českých zpracoven ryb. který je ojedinělý na trhu se surovinami pro sportovní rybolov. Jedná se o rybí tuk, vznikající při zpracovávání sladkovodních druhů ryb. Vzniká lisováním rozmělněných tkání ryb při teplotě do 80 °C, takže si tuk zachovává své přirozené pachové i chuťové vlastnosti. Tento rybí tuk má světle krémovou barvu a pach po rybím vývaru. Při teplotách pod 15 ° C začíná pozvolna tuhnout.
  • Možnosti použití: Tento speciální rybí tuk je vynikající přirozený atraktor ("zchutňovač") pro ryby. Neměl by proto chybět jako přídavek v žádné návnadě či nástraze, ať již na základě rybích či masových mouček, ale i v sladkých typech výrobků, kde je výborný právě pro svůj jemný pach, který nepřebíjí původní základ směsi. Rozehřátý ( asi na 40 °C ) rybí tuk je také velmi dobrý pro macerování pelet a boilies.

Pokud v chladném období tuk ztuhne, vložte láhev do vody o teplotě cca 40 °C a nechte roztát. Nespěcháte-li, nebo máte větší balení - kanystry, stačí jej nechat v pokojové teplotě ( nad 20 °C) až do doby rozpuštění celého obsahu.

Orientační dávkování:

30 – 50 g / kg  - do sladkých směsí

50 – 90 g / kg  - do masových, nebo rybích směsí

90 - 100 g  / kg  - pro macerování pelet a boilies  

  • Skladování a spotřeba: Rybí tuk ze sladkovodních ryb skladujte v šeru až temnu, bez přímého osvitu sluncem, dlouhodobě při teplotě nejlépe do 8 °C, krátkodobě do cca 30 dnů do 18 °C.

Spotřebujte ideálně do 60 dnů od nákupu při správném skladování. Pro dlouhé skladování je lepší tuk zamrazit.

Kvalita pro ryby, cena pro lidi!