Boilies - KRILL a OLIHEŇ - Ø 30 mm - Vyberte balení: 5 kg


Krmiva Hulín

Jedinečná kombinace rybího masa, olihňové a krillové moučky + natráveného, mořského Krillu - za super cenu! Obsahuje také 40 % syrového rybího masa a vnitřností.! Nedostižné po celé hlavní lovné období! Více

Výrobce: Krmiva Hulín Kód produktu: BOKO30-3


Dostupné varianty

1 kg 236 Kč
2,5 kg 562 Kč
5 kg 1 028 Kč
10 kg 1 906 Kč
1 028 Kč s DPH
(205,59 Kč/kg)
Varianta neexistuje
Skladem
ks
Vyberte balení Dostupnost Cena s DPH Množství
Boilies - KRILL a OLIHEŇ - Ø 30 mm (Krmiva Hulín, BOKO30-1) | Krmiva Hulín 1 kg Skladem 236 Kč
Boilies - KRILL a OLIHEŇ - Ø 30 mm (Krmiva Hulín, BOKO30-1) | Krmiva Hulín 2,5 kg Skladem 562 Kč
Boilies - KRILL a OLIHEŇ - Ø 30 mm (Krmiva Hulín, BOKO30-1) | Krmiva Hulín 5 kg Skladem 1 028 Kč
Boilies - KRILL a OLIHEŇ - Ø 30 mm (Krmiva Hulín, BOKO30-1) | Krmiva Hulín 10 kg Skladem 1 906 Kč

JEDINEČNÁ KOMBINACE KRILLU A SYROVÉHO RYBÍHO MASA !

 

  • Obsahuje: 17 druhů vnadících složek. Ve směsi je 35 % syrového rybího masa a vnitřností z mořských i sladkovodních ryb! Dále pak krilová, krevetová a olihňová moučka, tekutý lososový protein, rybí protein, játra, masové moučky a další živočišné složky. Pojivem jsou klasická vejce, mléčná bílkovina, kvasnice a mnoho druhů extrudovaných surovin - kukuřice, sója, hrách, rýže, obiloviny, aj. Dále syrovátka, melasa, koření, atd.
  •  Charakteristika:  Jde o silnou a výraznou rybí, bílkovinnou boilies, na základě specifických rybích mouček, ale hlavně podílu natráveného i klasického mořského krillu, včetně neupraveného, syrového, rybího masa a tuku. Na českém trhu jsme jediní, kdo používá syrové rybí maso do boilies! Syrové rybí maso je nositelem všech svých přirozených, specifických, pachových látek, které jsou tou nejbližší a nejznámější informací o potravě pro všechny naše lovné ryby.
Krill s Olihňí je vhodnou nástrahou pro kaprovité a jeseterovité ryby, nepohrdne ani sumec, parma, pstruh duhový, aj. Boilie má přirozenou, tmavě hnědo-červenou barvu. V chladnější vodě vydrží 12 i více hodin, v teplém období cca 6 - 8 hod., záleží ale hodně na teplotě vody a hlavně aktivitě bílé ryby, která umí zkrátit životnost boilie na třetinu!  

  •  Možnosti použití: Jde o boilie vhodné pro hlavní lovnou sezónu od jara do podzimu a to od teploty vody cca 12 °C. Jsou velmi dobré pro selekci malých ryb. Pro zvýšení vnadícího efektu a na prodloužení doby rozpadu boilies, při jeho použití jako nástrahy doporučuji jej obalit v našem Práškovém dipu Krill a oliheň. Doporučuji udělat více vrstev! Nebo ho ještě prolít tekutým krillemnebo lososovým proteinem.  
  • Skladování a spotřeba: Boilies je konzervované a částečně sušené. Pokud jej chcete ještě více suché, nechte jej v prodyšném obalu na vzdušném místě ( nejlepší je přepravka na ovoce). Takto se vám boilies vysuší úplně a vydrží bez úhony po mnoho měsíců. Pak ho ale uzavřete do papírových pytlů, aby nevyprchávalo.

Pokud jej ale necháte dlouhodobě uzavřené v neprodyšném PVC obalu, skladujte ho při teplotě do 12 °C  a spotřebujte max. do 10 měsíců od nákupu. Pro dlouhodobé skladování dejte boilies do mrazáku. Avšak 1 - 4 týdenní přepravu v PVC sáčcích na rýbářských výpravach boilies přežije bez problémů i v letních dnech. Nenechávejte však boilies za okny auta při plném slunečním svitu a ještě uzavřené v PVC sáčku. Pokud jej však dobře dosušíte, vydrží i v sáčku velmi dlouho.

Kvalita pro ryby, cena pro lidi!