! TYTO STRÁNKY JSOU POUZE PRO OBCHODNÍKY !
Maloobchodní stránky pro rybáře jsou ZDE !

Sladidlo pro ryby práškové - Sweet 401 - Vyberte balení: 100 g

hvězda 1 hvězda 2 hvězda 3 hvězda 4 hvězda 5 (2)Počet hvězdiček je 5 z 5

Ceny pro VO po přihlášení nebo registraci
Vyberte balení Dostupnost Cena s DPH Množství
Sladidlo pro ryby práškové - Sweet 401 - Vyberte balení: 100 g 100 g Skladem 110 Kč
Sladidlo pro ryby práškové - Sweet 401 - Vyberte balení: 100 g 500 g Skladem 458 Kč
  • Složení:  Práškové sladidlo Sweet 401 je speciálně vyvinutá sypká kombinace sladících látek, která zvyšuje chuťovou atraktivitu suchých, či zavlhlých směsí a těst. Sweet 401 je složen ze sypkého sacharinátu sodného ( 86 % ) a NHDC ( 1 % ) a vykazuje 300 krát vyšší sladící účinek ve srovnání s řepným cukrem. Určeno jako schutňující složka pouze pro zvířata a ryby. Země původu Německo.
  • Použití: Práškové sladidlo je ideální jako sladící přísada do sypkých směsí - krmítkovek, method mixů, ptačích zobů, práškových dipů a těst na výrobu pelet, či boilies. Použití může být celoroční. Především na lov kaprovitých a bílých ryb, které na sladkou chuť dobře reagují. Sladidlo je velmi dobře rozpustné i ve studené vodě!  Je vhodné především do sladkých a lehce kořeněných směsí, osvědčilo se velmi dobře i jako přísada v játrové směsi !  

Upozornění: Sladidlo je koncentrované, velmi prašné, snadno se vznáší a může být pro citlivé jedince hodně dráždivé. Pracujte s ním obezřetně, sypejte jej do směsi lžičkou a z malé výšky, nejlépe ji do ní zabořte a pak až otočte a vysypejte.   

  • Dávkování: Obecně 4 – 6 g / kg. Záleží hodně na použité směsi a druhovém obsahu surovin v ní! U směsí chudých na sladké suroviny, kde chceme získat sladký základ 10 – 15 g / kg. Do masových a rybích směsí možno dát na podtržení chuti 5 - 10 g / kg. Pro výrobu pelet, či boilies se práškové sladidlo přídává ještě do suché směsi, před přidáním tekutých složek a vajec.

Jde jen o orientační dávkování, nejpřesněji to zjistíte ochutnáním směsi, ale na vlastní nebezpečí! Riziko infikace nežádoucími bakteriemi z použitých surovin - Salmonela, Escherichia coli, aj.

  • Skladování a spotřeba: Spotřebujte do 12 měsíců od nákupu. Skladujte mimo sluneční záření, nejlépe při teplotě do 20 °C.

Kvalita pro ryby, cena pro lidi!