! TYTO STRÁNKY JSOU POUZE PRO OBCHODNÍKY !
Maloobchodní stránky pro rybáře jsou ZDE !

Sirup - ŠVESTKA s česnekem - Vyberte balení: 1 l

hvězda 1 hvězda 2 hvězda 3 hvězda 4 hvězda 5 (12)Počet hvězdiček je 5 z 5

Ceny pro VO po přihlášení nebo registraci
Vyberte balení Dostupnost Cena s DPH Množství
Sirup - ŠVESTKA s česnekem - Vyberte balení: 1 l 1 l Skladem 88 Kč
Sirup - ŠVESTKA s česnekem - Vyberte balení: 1 l 6 kg Skladem 464 Kč
Sirup - ŠVESTKA s česnekem - Vyberte balení: 1 l 12 kg Skladem 843 Kč

Hustý, přírodní, ovocný produkt, vynikající atraktor pro ryby !

! V neředěném stavu nerozpouští PVA !

 

  • Charakteristika:  Sirup obsahuje přírodní cukry = glukózu ( hroznový ), fruktózu ( ovocný ) i sacharózu ( řepný ). Základem je několik druhů ovocných složek, spolu s dalšími, ověřenými atraktory pro ryby, které si sami mícháme. Co do vůně je převažující základ prvního názvu ovocné přísady,  + další je jako jeho koncový podtext. Tím se dosahuje velmi široké a neotřelé vůně i chuti. Přísady jsou přírodně identické a pocházejí z potravinářského - cukrářského průmyslu.

Pouze pro účely rybolovu!   Nepoužívat jako potravinu !

  • Možnosti použití:  Sirup se dá použít k macerování pelet, boilies a hlavně vnadících granulí. Zalejte výrobky neředěným sirupem tak, aby po protřepání byly souvisle obalené a nechte macerovat. Občas protřepejte. Takto mohou být i po mnoho dní, sirup je nerozpustí. Před použitím doporučuji macerované výrobky zasypat krmítkovkou, která je obalí, granule se k sobě nelepí a dobře se s nimi manipuluje.

Vynikající je sirup také jako přísada do krmítkovek a method mixů. Nařeďte sirup cca 10 - 20% vody a zavlhčete jím sypkou směs. Lepivosti sirupu a jeho snadné rozpustnosti i ve studené vodě se dá využít i pro výrobu pevných krmných koulí. Udělejte těsto jen s lehce naředěným sirupem a nechte zaschnout.

Upozornění: Nevyrábíme sirupy jen z glykolu, barev a aroma, jak tomu bývá zvykem, ale máme v nich mimo jiné karamelový a ovocný sirup - koncentráty. V chladném ( zimním ) období při delším skladování ( v našich halách je 6-8 °C ), dochází k vysrážení - ztuhnutí karamelové složky, která se ani třepáním nerozpouští a sirup se jeví jako zkažený. Stačí však lahev zahřát ve vodní lázni na cca 40-50 °C a protřepat. Karamel se rozpustí a sirup se projasní. Pokud by sirup kvasil, lahev bude natlakovaná a tvrdá.

  • Vydatnost a skladování: 1 l sirupu obecně stačí na cca 10 kg výrobků. Neředěný sirup skladujte při teplotě nejlépe do 18 °C. Pokud jej naředíte vodou tak jeho odolnost vůči plísním a bakteriím klesá s mírou naředění nebo znečištění např. krmivem. Pokud vám začne ředěný sirup kvasic, nevyhazujte jej, ale použijte co nejdříve ke vnadění. Rybám kvašené výrobky rozhodně nevadí.
hvězda 1 hvězda 2 hvězda 3 hvězda 4 hvězda 5 Počet hvězdiček je 5 z 5

Klady dobrý

Zápory

Pomohla Vám tato recenze? Ano(0) Ne(0)


hvězda 1 hvězda 2 hvězda 3 hvězda 4 hvězda 5 Počet hvězdiček je 5 z 5

Klady Není co vytknout.

Zápory

Pomohla Vám tato recenze? Ano(0) Ne(0)


hvězda 1 hvězda 2 hvězda 3 hvězda 4 hvězda 5 Počet hvězdiček je 5 z 5

Klady Super

Zápory Nic

Pomohla Vám tato recenze? Ano(0) Ne(0)

Kvalita pro ryby, cena pro lidi!