! TYTO STRÁNKY JSOU POUZE PRO OBCHODNÍKY !
Maloobchodní stránky pro rybáře jsou ZDE !

Sirup - MERUŇKA a MANGO - Vyberte balení: 1 l

hvězda 1 hvězda 2 hvězda 3 hvězda 4 hvězda 5 (8)Počet hvězdiček je 5 z 5

Ceny pro VO po přihlášení nebo registraci
Vyberte balení Dostupnost Cena s DPH Množství
Sirup - MERUŇKA a MANGO - Vyberte balení: 1 l 1 l Skladem 86 Kč
Sirup - MERUŇKA a MANGO - Vyberte balení: 1 l 6 kg Skladem 451 Kč
Sirup - MERUŇKA a MANGO - Vyberte balení: 1 l 12 kg Skladem 792 Kč

Vyrobeno z ovocných surovin a sladkých atraktorů pro ryby !

! V neředěném stavu nerozpouští PVA !

 

  • Charakteristika:  Sirup obsahuje přírodní cukry = glukózu ( hroznový ), fruktózu ( ovocný ) a sacharózu ( řepný ). Jde o kombinaci meruněk a manga, čímž vzniká jedinečná vůně i chuť, a také se dosahuje velmi širokého spektra pachů a chutí ve vodním prostředí. Přísady jsou přírodně identické a pocházejí z potravinářského průmyslu. 

Pouze pro účely rybolovu! Nepoužívat jako potravinu !

  • Možnosti použití:  Sirup se dá použít k macerování pelet, boilies a hlavně vnadících granulí. Zalejte výrobky neředěným sirupem tak, aby po protřepání byly souvisle obalené a nechte macerovat. Občas protřepejte. Takto mohou být i po mnoho dní, sirup je nerozpustí. Před použitím doporučuji macerované výrobky zasypat krmítkovkou, která je obalí, granule se k sobě nelepí a dobře se s nimi manipuluje.

Vynikající je sirup také jako přísada do krmítkovek a method mixů. Nařeďte sirup cca 10 - 20% vody a zavlhčete jím sypkou směs. Lepivosti sirupu a jeho snadné rozpustnosti i ve studené vodě se dá využít i pro výrobu pevných krmných koulí. Udělejte těsto jen s lehce naředěným sirupem a nechte zaschnout nebo i hned použijte.

Upozornění: Nevyrábíme sirupy jen z glykolu, barev a aroma, jak tomu bývá zvykem, ale máme v nich mimo jiné karamelový a ovocný sirup - koncentráty. V chladném ( zimním ) období při delším skladování ( v našich halách je 6-8 °C ), dochází k vysrážení - ztuhnutí karamelové složky, která se ani třepáním nerozpouští a sirup se jeví jako zkažený. Stačí však lahev zahřát ve vodní lázni na cca 40-50 °C a protřepat. Karamel se rozpustí a sirup se projasní. Pokud by sirup kvasil, lahev bude natlakovaná a tvrdá. 

  • Vydatnost a skladování:  1 l sirupu obecně stačí na cca 10 kg výrobků. Neředěný sirup skladujte při teplotě nejlépe do 18 °C. Pokud jej naředíte vodou tak jeho odolnost vůči plísním a bakteriím klesá s mírou naředění nebo znečištění např. krmivem. Pokud vám začne ředěný sirup kvasic, nevyhazujte jej, ale použijte co nejdříve ke vnadění. Rybám kvašené výrobky rozhodně nevadí.

hvězda 1 hvězda 2 hvězda 3 hvězda 4 hvězda 5 Počet hvězdiček je 5 z 5

Klady Doporucujem

Zápory

Pomohla Vám tato recenze? Ano(0) Ne(0)


hvězda 1 hvězda 2 hvězda 3 hvězda 4 hvězda 5 Počet hvězdiček je 5 z 5

Klady super kvalita a cena ,jsem spokojen

Zápory

Pomohla Vám tato recenze? Ano(0) Ne(0)


hvězda 1 hvězda 2 hvězda 3 hvězda 4 hvězda 5 Počet hvězdiček je 5 z 5

Klady OK

Zápory

Pomohla Vám tato recenze? Ano(0) Ne(0)


hvězda 1 hvězda 2 hvězda 3 hvězda 4 hvězda 5 Počet hvězdiček je 5 z 5

Klady Není co vytknout.

Zápory

Pomohla Vám tato recenze? Ano(0) Ne(0)

Kvalita pro ryby, cena pro lidi!

Otevírací doba

Po - Pá 7:00 - 16:00

So - 7:00 - 11:00

30.4. - Zavřeno

1.5. - Zavřeno

8.5. - Zavřeno