! TYTO STRÁNKY JSOU POUZE PRO OBCHODNÍKY !
Maloobchodní stránky pro rybáře jsou ZDE !

Sirup - AMUR SPECIÁL - Přezrálé ovoce - Vyberte balení: 1 l

hvězda 1 hvězda 2 hvězda 3 hvězda 4 hvězda 5 (14)Počet hvězdiček je 5 z 5

Ceny pro VO po přihlášení nebo registraci
Vyberte balení Dostupnost Cena s DPH Množství
Sirup - AMUR SPECIÁL - Přezrálé ovoce - Vyberte balení: 1 l 1 l Skladem 82 Kč
Sirup - AMUR SPECIÁL - Přezrálé ovoce - Vyberte balení: 1 l 6 kg Skladem 430 Kč
Sirup - AMUR SPECIÁL - Přezrálé ovoce - Vyberte balení: 1 l 12 kg Skladem 776 Kč

Vyrobeno z ovocných surovin a sladkých atraktorů pro ryby !

! V neředěném stavu nerozpouští PVA !

 

  • Charakteristika:  Sirup obsahuje přírodní cukry = glukózu ( hroznový ), fruktózu ( ovocný ) a sacharózu ( řepný ). Jde kombinaci několika druhů sladkých, ovocných surovin. Tím se dosahuje velmi široké, zajímavé a neotřelé vůně i chuti. Ryby velmi dobře reagují na přirozené, sladké přísady. Především kaprovité druhy, z nich pak hlavně amur a kapr. Přísady pocházejí z potravinářského průmyslu. 

Pouze pro účely rybolovu! Nepoužívat jako potravinu !

  • Možnosti použití:  Sirup se dá použít k macerování pelet, boilies a hlavně vnadících granulí. Zalejte výrobky neředěným sirupem tak, aby po protřepání byly souvisle obalené a nechte macerovat. Občas protřepejte. Takto mohou být i po mnoho dní, sirup je nerozpustí. Před použitím doporučuji macerované výrobky zasypat krmítkovkou, která je obalí, granule se k sobě nelepí a dobře se s nimi manipuluje.

Vynikající je sirup také jako přísada do krmítkovek a method mixů. Nařeďte sirup cca 10 - 20% vody a zavlhčete jím sypkou směs. Lepivosti sirupu a jeho snadné rozpustnosti i ve studené vodě se dá využít i pro výrobu pevných krmných koulí. Udělejte těsto jen s lehce naředěným sirupem a nechte zaschnout.

Upozornění: Nevyrábíme sirupy jen z glykolu, barev a aroma, jak tomu bývá zvykem, ale máme v nich mimo jiné karamelový a ovocný sirup - koncentráty. V chladném ( zimním ) období při delším skladování ( v našich halách je 6-8 °C ), dochází k vysrážení - ztuhnutí karamelové složky, která se ani třepáním nerozpouští a sirup se jeví jako zkažený. Stačí však lahev zahřát ve vodní lázni na cca 40-50 °C a protřepat. Karamel se rozpustí a sirup se projasní. Pokud by sirup kvasil, lahev bude natlakovaná a tvrdá. 

  • Vydatnost a skladování:  1 l sirupu obecně stačí na cca 10 kg výrobků. Neředěný sirup skladujte při teplotě nejlépe do 18 °C. Pokud jej naředíte vodou tak jeho odolnost vůči plísním a bakteriím klesá s mírou naředění nebo znečištění např. krmivem. Pokud vám začne ředěný sirup kvasic, nevyhazujte jej, ale použijte co nejdříve ke vnadění. Rybám kvašené výrobky rozhodně nevadí.

hvězda 1 hvězda 2 hvězda 3 hvězda 4 hvězda 5 Počet hvězdiček je 5 z 5

Klady Spokojenost

Zápory

Pomohla Vám tato recenze? Ano(0) Ne(0)


hvězda 1 hvězda 2 hvězda 3 hvězda 4 hvězda 5 Počet hvězdiček je 5 z 5

Klady Ryby jej vyhledávají, přidávám do krmení a v chladnější vodě je velice účinný. Mám jej poprvé, ale stane se mým oblíbeným, kolegové neměli tolik záběr ...více

Zápory nemá.

Pomohla Vám tato recenze? Ano(0) Ne(0)


hvězda 1 hvězda 2 hvězda 3 hvězda 4 hvězda 5 Počet hvězdiček je 5 z 5

Klady Krásná vůně a při použití do šrotu pěkná barva

Zápory

Pomohla Vám tato recenze? Ano(0) Ne(0)


hvězda 1 hvězda 2 hvězda 3 hvězda 4 hvězda 5 Počet hvězdiček je 5 z 5

Klady super kvalita a cena ,jsem spokojen

Zápory

Pomohla Vám tato recenze? Ano(0) Ne(0)

Kvalita pro ryby, cena pro lidi!