! TYTO STRÁNKY JSOU POUZE PRO OBCHODNÍKY !
Maloobchodní stránky pro rybáře jsou ZDE !

Pelety Boilies - PIKANTNÍ KRILL - Speciální edice 12 mm - Vyberte balení: 250 g

Specialita

Ceny pro VO po přihlášení nebo registraci
Vyberte balení Dostupnost Cena s DPH Množství
Pelety Boilies - PIKANTNÍ KRILL - Speciální edice 12 mm - Vyberte balení: 250 g 250 g Skladem 88 Kč

! JEDINEČNÁ KOMBINACE KRILU A OSTŘE PÁLIVÝCH PŘÍSAD !

 

  • Obsahuje: 20 druhů vnadících složek! Ve směsi je 10 % syrového rybího masa. Výběrové rybí moučky: Krilová, olihňová, krevetová. Hydrolyzované proteinové koncentráty: Krillový protein, Lososový protein, Sardinkový protein, rybí protein LT 94. Tekuté složky: rybí extrakt Fish liquid, Krill liquid, natrávená játra, extrakt z Chilli papriček. Další suroviny: masové moučky, sušené mléko, Španělský pepř, kvasnice, extrudované suroviny: kukuřice, sója, hrách, rýže.

  • Charakteristika:  Jde o silné a výrazné rybí pelety s pálivou chutí, na základě výběrových rybích mouček a proteinů, kde je hlavním podílem Arktický krill v několika surovinových podobách, různě technologicky upravených. Jinak jsme na českém trhu zatím asi jediní, kdo používá v komerční výrobě syrové rybí maso do boilies! Syrové rybí maso je nositelem všech svých přirozených, specifických, pachových složek, které jsou tou nejbližší a nejznámější informací o potravě pro všechny naše všežravé, lovné druhy ryb.
  • Možnosti použití:  Pelety mají středovou dírku, takže jsou vhodné především jako nástraha a to i na feeder!  Úspěchy budou nejen u kaprů, ale i  jeseterů, vyzy velké, parem, tloušťů, sumců, aj. . Pro zvýšení vnadícího efektu a na prodloužení doby rozpadu pelet, je doporučuji obalit těstem Pikantní krill, nebo namočit do tekutého dipu  Pikantní krill.

Účinnost podpoříte ještě více, když si takto namočené pelety dobře obalíte v našem Práškovém dipu Pikantní krill. Můžete udělat i více vrstev. 

  • Skladování a spotřeba:  Výrobky jsou stabilizovány přírodními konzervanty. Pelety nechte dobře uzavřené v krabičce, nebo PVC sáčku.  Skladujte při teplotě od - 20 do +10 °C ( mražák, nebo chladnička )!  Přechodné zahřátí na vyšší teploty na výpravách nevadí, jen je pak opět uložte do chladu. Nenechávejte pelety za okny auta při plném slunečním svitu ! 

Doporučená doba skladovatelnosti 6 měsíců!

Kvalita pro ryby, cena pro lidi!

Otevírací doba

Po - Pá 7:00 - 16:00

So - 7:00 - 11:00

30.4. - Zavřeno

1.5. - Zavřeno

8.5. - Zavřeno