TEKUTÉ VNITŘNOSTI - Hydrolyzovaná proteinová směs - Vyberte balení: 500 ml

Specialita

Nový typ tekuté proteinové suroviny s vysokou kvalitou a trvanlivostí. Hydrolýzou upravená, jemně mletá směs drůběžích vnitřností, přirozeně konzervovaná enzymatickou fermentací. Vynikající přísada do jakýchkoliv výrobků pro lov ryb. Výrazná vůně, silná chuť. Velmi účinný atraktor snadno se uvolňující i ve studené vodě. Nerozpouští PVA. Vyrobeno v České republice. Více

Výrobce: Vyrobeno v ČR Kód produktu: TVHPS-1


Dostupné varianty

500 ml 100 Kč
1 l 179 Kč
5 l 828 Kč
10 l 1 555 Kč
4 x 5 l 2 809 Kč
100 Kč s DPH
(200 Kč/l)
Varianta neexistuje
500 ml1 l5 l10 l4 x 5 l
Skladem
ks
Vyberte balení Dostupnost Cena s DPH Množství
TEKUTÉ VNITŘNOSTI - Hydrolyzovaná proteinová směs (Vyrobeno v ČR, TVHPS-1) | Krmiva Hulín 500 ml Skladem 100 Kč
TEKUTÉ VNITŘNOSTI - Hydrolyzovaná proteinová směs (Vyrobeno v ČR, TVHPS-1) | Krmiva Hulín 1 l Skladem 179 Kč
TEKUTÉ VNITŘNOSTI - Hydrolyzovaná proteinová směs (Vyrobeno v ČR, TVHPS-1) | Krmiva Hulín 5 l Skladem 828 Kč
TEKUTÉ VNITŘNOSTI - Hydrolyzovaná proteinová směs (Vyrobeno v ČR, TVHPS-1) | Krmiva Hulín 10 l Skladem 1 555 Kč
TEKUTÉ VNITŘNOSTI - Hydrolyzovaná proteinová směs (Vyrobeno v ČR, TVHPS-1) | Krmiva Hulín 4 x 5 l Skladem 2 809 Kč

! VYNIKAJÍCÍ PŘÍSADA DO VNADÍCÍCH I CHYTACÍCH VÝROBKŮ PRO RYBY !
 

Obsah živin:  Bílkoviny - 15 %, Tuk - 2 %, Popel - 0,5 %, Vlhkost - 70 %.

  • Charakteristika:  Tekuté hydrolyzované vnitřnosti, je tepelně opracovaná a technologicky upravená jemně mletá směs drůbežích vnitřností, které nelze zpracovjat dále pro potravinářské účely. Masová směs je enzymaticky fermentována pro vysokou trvanlivost a taky stravitelnost. Výsledný produkt má tmavě hnědou barvu s typickou masovou vůní. Jde o ryze český výrobek z českých surovin! Proto je výrazně levnější než jiné typy zahraničních hydrolyzátů a má stejně dobrý vnadící účinek. 

Vynikající surovina pro domácí samovýrobu. Při výrobě v domácím prostředí nepáchnou Tekuté vnitřnosti po kyselině máselné a snesitelně "voní". Jsou hlavně výrazně levnější než jiné typy zahraničních hydrolyzátů a navíc mají vynikající vnadící účinek. 

  • Tip na použití:  Tekutá hydrolyzovaná směs drůbežích vnitřností je velmi dobře ředitelná vodou. Je to výborná přísada do boilies, chytacích a vnadících těst nebo i jako zálivka do krmítkovek a method mixů - pokud Tekuté vnitřnosti nenaředíte vodou, vydrží vám navhčená směs delší dobu, aniž by zplesnivěla ( záleží na teplotě prostředí ). Jde o výbornou složku pro výrobu boosterů, dipů a tekutých potrav. Tato tekutá potrava má vynikající vnadící efekt na všechny druhy kaprovitých, sumcovitých a jeseterovitých ryb.

S Tekutými vnitřnostmi můžete také velmi účinně macerovat výrobky a rozhodně by neměla chybět při výrobě jakýchkoliv návnad či nástrah. Vynikající surovina, na kterou ryby reagují velmi dobře po celý rok, díky silnému, natrávenému, masovému základu.

Dobrá rada:  Pokud Tekuté vnitřnosti naředíte vodou, začnou vám v teplejším prostředí za pár dní kvasit. Takže pro zachování trvanlivosti, v případě nutnosti, řeďte  Monopropylenglykolem nebo Krmným glycerolem.Tak zůstane tekutina v původním stavu, bez kvašení. Pokud ji budete chtít naopak zahustit, použijte čistý Glycerol 99% nebo vmíchejte hydrolyzovaný rybí protein LT 94.

Orientační dávkování:  10 - 20 %  ( 100 - 200 g / kg ) do sladkých, rybích i masových směsí - čím méně je ve směsi živočišných složek, tím více přidejte Tekutých vnitřností. Přídavek alespoň 5 % by neměl chybět v žádném boilies nebo těstu.

  • Skladování a spotřeba:  Neředěná tekutá směs vydrží v chladu do 10 °C a temnu minimálně 6 měsíců od nákupu, záleží na teplotě okolí. Tekutinu je možno i zamrazit.

Kvalita pro ryby, cena pro lidi!