SUŠENÁ JÁTRA - Játrový protein - Vyberte balení: 500 g


Sušená drůbeží játra, upravená hydrolýzou ( štěpením ) na vysoce stravitelnou a dobře rozpustnou surovinu. Velmi atraktivní a cenově příznivá surovina do jakéhokoliv výrobku pro sportovní rybolov. Více

Výrobce: Lohmann Animal Kód produktu: JPS100


Dostupné varianty

500 g 95 Kč
1 kg 178 Kč
5 kg 840 Kč
15 kg 1 920 Kč
95 Kč s DPH
Varianta neexistuje
500 g1 kg5 kg15 kg
Skladem
ks
Vyberte balení Dostupnost Cena s DPH Množství
SUŠENÁ JÁTRA - Játrový protein - Vyberte balení: 500 g 500 g Skladem 95 Kč
SUŠENÁ JÁTRA - Játrový protein - Vyberte balení: 500 g 1 kg Skladem 178 Kč
SUŠENÁ JÁTRA - Játrový protein - Vyberte balení: 500 g 5 kg Skladem 840 Kč
SUŠENÁ JÁTRA - Játrový protein - Vyberte balení: 500 g 15 kg Skladem 1 920 Kč

Vynikající proteinový atraktor pro ryby z drůbežích jater !

! Cenově dostupná surovina do jakýchkoliv směsí !

 

  • Charakteristika: Sušená játra, neboli také Játrový protein jsou proteinovým koncentrátem finančně méně náročnýmnež je jeho příbuzný výrobek a to Sušená játra enzymaticky natrávená, která jsou  pachově i chuťově výraznější. Svou účinností jsou však také velmi dobrým atraktorem pro ryby, a mají celoroční využití. Sušená játra jsou rozhodně nezbytnou přísadou do všech kvalitních výrobků. Ve vodě se postupně uvolňují a vytváří výraznou pachovou stopu. 
Játrový protein není tak rychle rozpustný ve studené vodě, jako enzymaticky natrávená játra. Proto se dobře hodí do vařených výrobků a jako surovina do směsí pro pozvolné vnadění. Játrový protein má béžovou barvu, je jemné konzistence s výrazným játrovým pachem, který při vyšší dávkování zvýrazní i celkový výrobek.

  • Tip na použití:  Tato proteinová směs by neměla chybět v žádném boilies, či peletě, a to od sladkých, přes kořeněné, až po masové a samozřejmostí jsou především rybí výrobky.

Doporučené dávkování je 8 - 17 %, tj. 80 - 170 g / kg suché směsi. Čím je směs slabší", tzn. že je v ní málo živočišných složek, tím dávejte víc tohoto proteinu. Játrový protein nelepí tak intenzivně, jako Enzymaticky natrávená játra, proto se ho může dát do výrobku více. Pozor ale při vyšším dávkování, cca nad 20 - 25 %, může způsobit plavání výrobku.

  • Skladování a spotřeba:  Skladujte surovinu hermeticky uzavřenou v PVC obalech, v suchu, temnu a chladu do cca 18 °C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření. Spotřebujte max. do 10 měsíců od zakoupení.