ŠKVARKY LOJOVÉ HOVĚZÍ - Měkké, sekané - pro psy - Vyberte balení: 2,5 kg

Novinka

Hrubě sekané - kutrované, lojové škvarky s vysokým obsahem hovězího kolagenu a hovězího tuku. Škvarky jsou měké, vysoce chutné, ale musí se udržovat v chladu nebo zamražené. Vynikající, měkký, nekonzervovaný doplněk krmiva, pný energie, kolagenu a bílkovin. Ideální přídavek k nízkoenergetickému, či neatraktivnímu krmivu nebo kvalitní a chutný zdroj energie v zimních měsících. Vhodné také na odměny při výcviku, jsou ale mastné, nedají se nosit navolno v kapse, jen v sáčku. Kvalitní česká výroba, krmivářská kvalita. Více

Výrobce: Vyrobeno v ČR Kód produktu: ŠLHM-1


Dostupné varianty

2,5 kg 145 Kč
5 kg 228 Kč
10 kg 385 Kč
20 kg 675 Kč
145 Kč s DPH
(58 Kč/kg)
Varianta neexistuje
Skladem
ks
Vyberte balení Dostupnost Cena s DPH Množství
ŠKVARKY LOJOVÉ HOVĚZÍ - Měkké, sekané - pro psy (Vyrobeno v ČR, ŠLHM-1) | Krmiva Hulín 2,5 kg Skladem 145 Kč
ŠKVARKY LOJOVÉ HOVĚZÍ - Měkké, sekané - pro psy (Vyrobeno v ČR, ŠLHM-1) | Krmiva Hulín 5 kg Skladem 228 Kč
ŠKVARKY LOJOVÉ HOVĚZÍ - Měkké, sekané - pro psy (Vyrobeno v ČR, ŠLHM-1) | Krmiva Hulín 10 kg Skladem 385 Kč
ŠKVARKY LOJOVÉ HOVĚZÍ - Měkké, sekané - pro psy (Vyrobeno v ČR, ŠLHM-1) | Krmiva Hulín 20 kg Skladem 675 Kč

! Vynikající, měkký, krmný doplněk !

 Velmi kvalitní a chutný zdroj bílkovin a energie.

! Bez konzervantů, soli a ochucovadel !

 

Obsahují: Hrubý protein - 45 %, Hrubý tuk - 25 %, Hrubý popel - 10 %, Vlhkost - 18 %.

  • Charakteristika: Tyto lojové hovězí škvarky jsou hruběji kutrované - sekané a nejsou vyškvařené až do tvrdé, bezvodé podoby. Po částečném vyškvaření se navíc ještě lisují pro vyšší výtěžnost tuku bez nutnosti dlouhé doby škvaření. Čímž se zachová jejich měkkost, protože obsahují zbytkovou vodu i neztvrdlý do tuha nevyškvařený kolagen. Lojové hovězí škvarky jsou pro psa významným zdrojem lehce stravitelných bílkovin a tuku. Nejsou solené ani jinak chemicky konzervované. Pochází z českých surovin i výroby. Zpracované jsou pouze pro krmné využití.
  •  Možnosti použití:  Tyto hovězí lojové škvarky nejsou určeny pro lidskou spotřebu. Jde o vedlejší produkt při výrobě hovězího tuku pro využití v krmivářském průmyslu. Barva škvarků je světlé hnědá, s gumovitou, hrudkovitou strukturou a příjemnou, charakteristickou vůní po výpeku.

Dobrá rada: Škvarky obsahují zbytkovou vodu a nelze je dlouhodobě skladovat bez zamražení. Rozdělte si ( ihned po doručení balíku od nás ) větší množství škvarků do sáčků, např. po 1 kg, zamrazte je a vytahujte posléze dle potřeby.

Hovězí škvarky jsou vhodné pro malá i velká plemena, především aktivních psů, psů v zátěži nebo pro psy přebývající v chladném období venku. Tito všichni potřebují mnohem více energie než psi v klidovém, domácím režimu. Pozor u neaktivních psů, při pravidelném podávání, na možnost obezity.

Nepoužívejte škvarky jako hlavní krmnou dávku, ale jen jako její doplněk např. u méně atraktivního krmiva, ke zchutnění příloh, na zvýšení energie krmiva nebo jen jako odměnu při výcviku, či pamlsek. Struktura a velikost jednotlivých kousků se může trochu lišit v každé šarži, nemůžeme tedy garantovat zákazníkům, používající škvarky výhradně jako odměnu při výcviku, že budou mít vždy tu správnou velikost.

Doporučená jednorázová dávka je 10 - 15 % na objem podávaného krmiva, tj. 100 - 150 g / kg krmiva - upravte ji podle tučnosti krmiva, velikosti a aktivity psa. Je to třeba odzkoušet, aby pes neměl průjem - což je příznak překrmení tukem nebo bílkovinami. Pokud škvarky podáváte jako pamlsek tak jednorázově cca do 50 g.

Pokud se pes dostane nedopatřením k většímu množství škvarků najednou, může mít posléze akorát průjem, jinak by neměl mít další potíže. Přesto je mějte mimo jeho dosah a krmte škvarky jen pozvolna.

  • Skladování a spotřeba:  Skladujte v PVC obalech. Krátkodobě do max.1 týdne v lednici do max. 4 °C nebo v zimě při stejné teplotě v nevytápěné místnosti v šeru, bez slunečního svitu. Pro delší skladování jak 1 týden rozhodně škvarky ihned po doručení zamrazte.

Spotřebujte chlazené do 4 °C do cca 5-7 dnů. Při teplotách vyšších jak 10 °C max do 2-3 dnů. Mražené do 12 měsíců od zakoupení.

  • Upozornění: Pokud hovězí škvarky zamrazíte tak pozor! ... po rozmražení v PVC sáčku škvarky vždy zvlhnou a při dalším skladování v teplejším prostředí za pár dnů mohou zplesnivět. Proto zbytek lojových škvarků po použití buď zase ihned zamrazte, nebo přesypejte z PVC sáčku do mísy, aby prosychaly a uložte je do chladu.

Kvalita pro ryby, cena pro lidi!