Práškový Dip - PIKANTNÍ KRILL - Speciální edice - Vyberte balení: 100 g

hvězda 1 hvězda 2 hvězda 3 hvězda 4 hvězda 5 (4)Počet hvězdiček je 5 z 5
Specialita

Krmiva Hulín

Perfektně vyladěná kombinace našeho nejúspěšnějšího práškového dipu doplněného o ostře pálivé Chilli, Španělský pepř a další výběrové suroviny. Velmi dobrá účinnost po celé hlavní lovné období, ale chytá i v zimě. Více

Výrobce: Krmiva Hulín Kód produktu: PDPK-1


Dostupné varianty

100 g 86 Kč
500 g 226 Kč
86 Kč s DPH
Varianta neexistuje
Skladem
ks
Vyberte balení Dostupnost Cena s DPH Množství
Práškový Dip - PIKANTNÍ KRILL - Speciální edice (Krmiva Hulín, PDPK-1) | Krmiva Hulín 100 g Skladem 86 Kč
Práškový Dip - PIKANTNÍ KRILL - Speciální edice (Krmiva Hulín, PDPK-1) | Krmiva Hulín 500 g Skladem 226 Kč
  • Charakteristika a složení: Tento práškový dip testoval a ladil náš závodní tým po celé léto, jako připravovaného favorita na týdenní mezinárodní závod - IBCC na maďarském Balatonu v říjnu 2020, kde nakonec vybojovali vynikající úspěch v podobě 55-tého místa z 240 účastnících se týmů! Velkou měrou jim k tomuto výsledku přispělo boilies Pikantní krill obalený právě v tomto práškovém dipu, který nyní v nezměněné podobě nabízíme i na náš trh.

Jde o směs sypkých, pachově i chuťově výrazných surovin, kde dominuje krilová a olihňová moučka, spolu s dalšími rybími surovinami doplněné o pikantní složky Chilli a Španělský pepř.

Práškový dip Pikantní Krill má výrazný rybí pach a světle hnědo-červenou barvu po převládajících surovinách. Ve směsi je dále sušené mléko, syrovátka, játrový protein a další snadno rozpustné suroviny. 

  • Tip na použití: Práškový dip se používá na macerované ( máčené ), ještě mokré, boilies či pelety. Má všestranné použití, ideální je však na rybí výrobky! Dip Pikantní krill díky svému složení vytvoří ve vodě gelovou vrstvu, která je velmi dobře soudržná, přitom ale propustí veškeré snadno rozpustné látky do okolí.

Suché boilies a pelety lze namočit na cca 1 minutu do vody, pak obalit v dipu a nechat chvíli zaschnout. Poté opět ponořit do vody, po chvilce vytáhnout a zase dobře obalit v dipu. To lze opakovat i několikrát, vznikne tak silnější vrstva dipu, jenž prodlouží dobu rozpadu nástrahy a sám výrazně zvýší vnadící efekt. 

  • Skladování a spotřeba: Dip uchovávejte v neprodyšném PVC sáčku, nebo krabičce, v suchu a chladu, ideálně do 18 °C. Směs je hydroskopická – tvrdne i vzdušnou vlhkostí, při dlouhodobém uskladnění bez uzavřeného obalu. Dobře uzavřený, v suchu a  temnu vydrží dip min. 12 měsíců ! 

Kvalita pro ryby, cena pro lidi!