Práškový Dip - LEDOVÁ OLIHEŇ - Vyberte balení: 100 g

-25% Výprodej

Jedinečná kombinace olihňové moučky, Krillu, moučky LT 72, jater a speciality - ledového cukru! Účinný po celé hlavní lovné období! Více

Výrobce: Krmiva Hulín Kód produktu: DILO11


Dostupné varianty

100 g 71 Kč
500 g 165 Kč
71 Kč s DPH
Původní cena 95 Kč, Ušetříte 25% (24 Kč)
Varianta neexistuje
100 g500 g
Skladem > 5 ks
ks
Vyberte balení Dostupnost Cena s DPH Množství
Práškový Dip - LEDOVÁ OLIHEŇ - Vyberte balení: 100 g 100 g Skladem > 5 ks 71 Kč
Práškový Dip - LEDOVÁ OLIHEŇ - Vyberte balení: 100 g 500 g Skladem > 5 ks 165 Kč
  • Charakteristika a složení:  Dip byl vyroben na základě poptávky zákazníků po doplnění naší řady Ledová Oliheň. Práškový dip Ledová Oliheň je díky použití osvědčených mouček silnou a výraznou rybí směsí, se sladkým podtextem. Směs je postavená na základě olihňové moučky, krillu, GLM extraktu a jiných výrazných surovin, nakombinovaných se sladkou částí mátového cukru.

Práškový dip ledová oliheň jsme sestavili díky získání netradiční suroviny, tzv. Ledového cukru. Jde o sladkou krystalickou směs přírodního, řepného cukru s extraktem z máty peprné - nikoliv syntetického mentolu, u kterého máme prakticky vyzkoušeno, že jej ryby moc nemusí. Tato surovina se používá při velkovýrobě výběrových cukrovinek.

Barva dipu je rezavě hnědá. Vůně je velmi specifická, jemná, neagresivní, po mořských plodech s jemným pozadím máty. Vůně i chuť máty nepůsobí na ryby agresivně, jako syntetický mentol, používaný často v podobných výrobcích. Naopak sladká chuť s mátou je pro ryby velmi lákavá - odzkoušeno na závodech i na svazovkách. 

  • Tip na použití: Práškový dip Ledová oliheň se používá na macerované ( máčené ), ještě mokré, boilies či pelety. Má všestranné použití, ideální je však na rybí výrobky. Dip Ledová Oliheň díky svému složení vytvoří ve vodě gelovou vrstvu, která je velmi dobře soudržná, přitom ale propustí veškeré snadno rozpustné látky do okolí. Suché boilies a pelety lze namočit na cca 1 minutu do vody, pak obalit v dipu a nechat chvíli zaschnout. Poté opět ponořit do vody, po chvilce vytáhnout a zase dobře obalit v dipu. To lze opakovat i několikrát, vznikne tak silnější vrstva dipu, jenž prodlouží dobu rozpadu nástrahy a sám výrazně zvýší vnadící efekt. 
  • Skladování a spotřeba: Dip uchovávejte v neprodyšném PVC sáčku, nebo krabičce, v suchu a chladu, ideálně do 18 °C. Směs je hydroskopická – tvrdne i vzdušnou vlhkostí, při dlouhodobém uskladnění bez uzavřeného obalu. Dobře uzavřený, v suchu a  temnu vydrží dip min. 12 měsíců !