Olej z Tresčích jater - Vyberte balení: 500 ml

Akce -10%

Rybí olej pocházející ze zpracování jater vybraných druhů tresek a jiných příbuzných druhů ryb. Země původu - Nizozemí. Více

Výrobce: Marine Harvest Kód produktu: SR01041-1


Dostupné varianty

500 ml 112 Kč
1 l 210 Kč
5 l 990 Kč
112 Kč s DPH
Původní cena 124 Kč, Ušetříte 10% (12 Kč)
Varianta neexistuje
500 ml1 l5 l
Skladem > 5 ks
ks
Vyberte balení Dostupnost Cena s DPH Množství
Olej z Tresčích jater - Vyberte balení: 500 ml 500 ml Skladem > 5 ks 112 Kč
Olej z Tresčích jater - Vyberte balení: 500 ml 1 l Skladem > 5 ks 210 Kč
Olej z Tresčích jater - Vyberte balení: 500 ml 5 l Skladem > 5 ks 990 Kč
  • Charakteristika: Velmi kvalitní, výběrový olej získaný při zpracování jater vybraných druhů tresek a příbuzných druhů, žijících v severních mořích.a v Atlantickém oceánu. Bezvodý, bez příměsí jiných druhů olejů, netuhne v mrazech min. do -10 °C. Vhodný i do studené vody.

Olej může mít oranžovou až jantarovou barvu dle použité suroviny ( původu ryb ) a má typickou, jemnou, olejnatou " rybí " vůni. Vynikající do vnadících směsí s obsahem rybí, nebo masové moučky. Podpoří a zvýrazní přirozené rybí aroma i chuť.

  • Možnosti použití:  Olej z tresčích jater je vynikající, přirozený, vnadící atraktor pro ryby. Je ho možno použít prakticky do jakýchkoliv směsí pro vnadění, či výrobu boilies a pelet. Obecně doporučené dávkování je 60 - 120 ml / kg suché směsi, pokud není použito jiných typů olejů. Jinak stačí jen třetina, až polovina dávky. Rybám ani mnohem vyšší dávkování neuškodí, spíše naopak, ale směs pak může být nezpracovatelná díky vysoké mastnotě, např. u těsta na boilies, nebo pelety.
  • Skladování a spotřeba:  Olej z Tresčích jater je citlivý na ultrafialové záření - přímé sluneční světlo, a dlouhodobě ( měsíce ) na vyšší teploty ( přes cca 24 °C ). Proto jej uchovávejte v tmavých lahvích nebo v šeru, ideálně do 15 °C, nebo max. při pokojové teplotě. Krátkodobé zahřátí, např. při přepravě autem v létě, mu však nijak nevadí, stejně tak pokud vám zmrzne a vysráží se - nechte jej při pokojové teplotě zahřát, opět bude čirý. 

Skladovaný v optimálních podmínkách spotřebujte max. do 10 měsíců. Pro zachování max. nutriční hodnoty nejlépe do 6 měsíců.