Korkové Boilies - POMERANČ a CHILLI - Neutrálně vyvážené 30 mm - Vyberte balení: 240 g

Novinka

Korkovou drtí odlehčené boilies Pomeranč a Chilli tak, aby jeho váha byla stejná jako je váha vody. Díky této své neutrální hmotnosti se boili nezaboří do bahna a kapr jej snadno a hluboko nasaje i s háčkem, čímž je zásek mnohem jistější. Více

Výrobce: Krmiva Hulín Kód produktu: KBPCH30-1


Dostupné varianty

240 g 155 Kč
500 g 245 Kč
155 Kč s DPH
Varianta neexistuje
240 g500 g
Skladem > 5 ks
ks
Vyberte balení Dostupnost Cena s DPH Množství
Korkové Boilies - POMERANČ a CHILLI - Neutrálně vyvážené 30 mm - Vyberte balení: 240 g 240 g Skladem > 5 ks 155 Kč
Korkové Boilies - POMERANČ a CHILLI - Neutrálně vyvážené 30 mm - Vyberte balení: 240 g 500 g Skladem > 5 ks 245 Kč

! Kvalitní surovinové boilies s přírodním Korkem !

! Potopí se a zastaví těsně nade dnem !

Ryba jej snadno a hluboko nasaje !

Obsahuje:  Základem našeho neutrálně vyváženého boilies, jsou stejné suroviny jako u boilies Pomeranč a Chilli. Tzn. Jednodruhové, tříděné rybí moučky: Rozpustný rybí protein LT 94rozpustný lososový protein LT 75, lososovou a olihňovou moučku, moučku LT 74, rybí extrakt fish liquid, Sušená termostabilní játraMasovou moučku,  sušené mléko,  pivovarské kvasnice a několik druhů extrudovaných surovin: Kukuřice, sója, hrách, rýže, obiloviny, jáhly.

  • Charakteristika:  Jde o surovinově bohatý, neutrálně vyvážený typ boilies pro aktivní rybolov, bez syntetických napěněných přísad. Podíl lehkých přírodních korkových surovin nadnáší boilies tak, že nezapadne svou vahou do bahna, ale leží těsně na jeho povchu i bez použití Pop Up.

Nižší měrná hmotnost neutrálně vyváženého boilies způsobuje jeho snadný pohyb ve vodě a tak se při nasátí rybou dostane rychle a hlouběji do její tlamky. Tím je zajištěna velká šance na to, že rybě háček v tlamce uvízne a nevyplyvne jej ven jako u klasického boili. K tomu často dochází zvláště u zkušených trofejních ryb.  

Rozpustnost ve vodě u vyváženého boilies je obdobná jako u klasického boili. V chladnější vodě, kdy nejsou bílé ryby aktivní ( do 12 °C ), vydrží více jak 12 hodin. V teplém období ( voda nad 20 °C ) vydrží 5 - 8 hod. dle průměru. Doba rozpustnosti zde ale záleží hlavně na aktivitě bílé ryby! Pokud je jich ve vodě moc, "ozobou" vám kuličku i za třetinu času, což hodně rybářů nebere v potaz a přisuzují rychlou rozpustnost špatné kvalitě boilies! 

Boilies Pomeranč a Chilli má přirozenou, světle hnědo - oranžovou barvu a příjemnou citrusovou vůni s ostrou pálivou chutí.
 
  • Možnosti použití:  Dlouhodobě se nám řada Pomeranč a Chilli velmi dobře osvědčila po celou dobu rybolovné sezóny. Chytá od časného jara do pozdního podzimu, při teplotě vody už od cca 6 °C. Vyvážené boilies je vynikající i na rychlé chytání při závodech.

Neutrálně vyvážené boilies se použivá pouze jako chytací. Mohou se lehce i macerovat a dipovat. Doporučuji některý z našich boosterů, které použijete pro jejich maceraci (namáčení), nebo jej obalit v některém z našich práškových dipů. Výrazně tak zvýšíte rychlost vnadícího efektu a prodloužíte dobu rozpadu!

Přiměřené macerování a obalování v práškovém dipu nemá výrazný vliv na změnu měrné hmotnosti vyváženého boilies, pokud nedáte příliš velkou vrstvu.

Průměr:  30 mm

Balení:  240 g ( 500 ml ) = cca 16 ks / 30 mm, 500 g = cca 32 ks / 30 mm

  • Skladování a spotřeba:  Naše neutrálně vyvážené boilies je konzervováno potravinářskými konzervanty a pro rychlejší účinnost je jen částečně vysušené. Kdo chce mít ale boilies více tvrdé a vysušené, dosušte si jej  někde na vzdušném stinném místě v jedné vrstvě a občas s nimi zamíchejte.

Pro jeho plnou účinnost doporučuji spotřebovat max. do 10 měsíců, uzavřené v neprodyšném obalu a uskladněné v temnu a při teplotě do 15 °C. Nenechávejte boilies za okny auta při plném slunečním svitu a ještě uzavřené v PVC obalu.