KASEIN - Mléčný protein 92% - pro ryby - Vyberte balení: 250 g

hvězda 1 hvězda 2 hvězda 3 hvězda 4 hvězda 5 (2)Počet hvězdiček je 5 z 5

Rozpustná, mléčná bílkovina s výraznou mléčnou chutí i vůní. Moderní, atraktivní přísada používaná v součastné době pro výrobu chytacích boilies, vařených pelet, obalovacích těst, práškových dipů, boosterů, aj. Zvyšuje výrazně vnadící efekt a atraktivitu výrobku. Zahušťuje tekutiny. Potravinářská kvalita. Více

Výrobce: Vyrobeno v EU Kód produktu: KASN-1


Dostupné varianty

250 g 118 Kč
500 g 210 Kč
1 kg 387 Kč
5 kg 1 795 Kč
118 Kč s DPH
Varianta neexistuje
250 g500 g1 kg5 kg
Skladem
ks
Vyberte balení Dostupnost Cena s DPH Množství
KASEIN - Mléčný protein 92% - pro ryby - Vyberte balení: 250 g 250 g Skladem 118 Kč
KASEIN - Mléčný protein 92% - pro ryby - Vyberte balení: 250 g 500 g Skladem 210 Kč
KASEIN - Mléčný protein 92% - pro ryby - Vyberte balení: 250 g 1 kg Skladem 387 Kč
KASEIN - Mléčný protein 92% - pro ryby - Vyberte balení: 250 g 5 kg Skladem 1 795 Kč

Vynikající přísada do jakýchkoliv výrobků pro sportovní rybolov !

 

  • Nutriční hodnoty:  Bílkoviny - 92 %, Tuk - 1,5 %, Sacharidy - 0,1 %. Aminokyseliny: Lysin - 7,4 %, Leucin - 8,3 %, Isoleucin - 5,5 %, Valin - 6,5 %, Glutamin - 20,2 %.
  • Charakteristika:  Kasein ( kaseinát vápenatý ) je koncentrovaná, ve vodě rozpustná, mléčná bílkovina, získaná vysrážením z kravského mléka, při procesu výroby sýrů. Vysrážená bílkovina se následně suší ve sprejových sušárnách. Výsledkem je sypká, velmi jemná, pudrovitá struktura, bílé barvy, s vůní i chutí po mléce. Kasein je zdrojem širokého spektra vysoce stravitelných aminokyselin. Má nízkou měrnou hmotnost, takže může odlehčovat směsi. Při kontaktu s vodou rychle bobtná a vytváří kaši s krémovitou konzistencí.
  • Možnosti použitíNejčastěji se používá do těsta na výrobu prémiových boilies a pelet, do obalovacích těst, práškových dipů nebo pro výrobu boosterů a tekutých dipů. V tekutých výrobcích se osvědčuje nejen pro své chuťové a pachové vlastnosti, ale také pro svou schopnost zahušťovat roztoky.

Díky nízké měrné hmotnosti se jej do směsi doporučuje dávat max. 10%, jinak mohou boilies plavat. Tohoto efektu se dá využít při vyšším dávkování u výroby odlehčených boilies nebo plovek.

  • Skladování a spotřeba:  Skladujte v dobře uzavřeném, neprodyšném PVC obalu, v suchu a chladu do cca 20 °C, bez rázového střídání teplot - může se kondenzovat voda na stěnách a surovina zplesnivět. Spotřebujte nejlépe do 10 měsíců od zakoupení.

Kvalita pro ryby, cena pro lidi!