JABLKA SUŠENÁ - kostky - pro morčata - Vyberte balení: 1 kg

hvězda 1 hvězda 2 hvězda 3 hvězda 4 hvězda 5 (2)Počet hvězdiček je 4 z 5

Křehké, sušené jablečné kostky v krmivářské kvalitě z českých produktů. Jsou zdrojem jednoduchých sacharidů, vlákniny, minerálů a vitamínů. Více

Výrobce: Vyrobeno v ČR Kód produktu: JSKM-1


Dostupné varianty

1 kg 96 Kč
5 kg 380 Kč
10 kg 580 Kč
20 kg 990 Kč
96 Kč s DPH
(96 Kč/kg)
Varianta neexistuje
1 kg5 kg10 kg20 kg
Skladem
ks
Vyberte balení Dostupnost Cena s DPH Množství
JABLKA SUŠENÁ - kostky - pro morčata (Vyrobeno v ČR, JSKM-1) | Krmiva Hulín 1 kg Skladem 96 Kč
JABLKA SUŠENÁ - kostky - pro morčata (Vyrobeno v ČR, JSKM-1) | Krmiva Hulín 5 kg Skladem 380 Kč
JABLKA SUŠENÁ - kostky - pro morčata (Vyrobeno v ČR, JSKM-1) | Krmiva Hulín 10 kg Skladem 580 Kč
JABLKA SUŠENÁ - kostky - pro morčata (Vyrobeno v ČR, JSKM-1) | Krmiva Hulín 20 kg Skladem 990 Kč

Vynikající zdroj energie !

! Velmi chutné a stravitelné !

 

    • Obsah surovin:  Sušená, čištěná jablka od českých pěstitelů. Bez přísad jiného ovoce.

    Obsah živin: 1,2 % bílkovin, 0,31 % tuku, 65,9 % sacharidy - z toho je 57,1% cukry, 4,5 % popelovin ( minerální látky ), 8,7 % vlákniny.

    • Charakteristika:  České jednodruhové sušené ovoce - Jablka v potravinářské kvalitě. Usušeno českou firmou. Jablka jsou velmi dobrou, doplňkovou součástí stravy morčat. Jsou zdrojem jednoduchých sacharidů, vlákniny, minerálů a vitamínů, nezbytných pro zdravý vývoj organizmu morčat. A navíc je mají velmi rádi.

    Možnosti použití: Sušená jablka jsou vynikajícím zchutňovadlem do krmných směsí nebo müsli pro morčata. Je to také výborný pamlsek nebo odměna. Přidává se zpravidla okolo 15 - 25 % z obsahu směsi. 

    • Skladování a spotřeba:  Sušené ovoce skladujte hermeticky uzavřené v PVC sáčku a hlavně v suchu. Pozor na napadení moly. Pokud se tak stane, ihned jej spotřebujte ( propláchnout a spařit - zvířeti to nikterak nevadí ) ať se vám moli nerozmnoží v domácnosti.

    Spotřebujte nejlépe do 3 měsíců od zakoupení. Při správném skladování vydrží i mnohem déle. Po namočení spotřebujte do 48 hodin - při teplotě do 6 °C. Do 16 hodin - při teplotě do 15 °C. Při teplotách nad 20 °C spotřebujte do 3 hodin. 

    Kvalita pro ryby, cena pro lidi!