JABLKA SUŠENÁ - kostky - pro koně - Vyberte balení: 5 kg

Akce -15%

Křehké, sušené jablečné kostky v krmivářské kvalitě z českých produktů. Jsou zdrojem jednoduchých sacharidů, vlákniny, minerálů a vitamínů. Více

Kód produktu: JASUKO-1


Dostupné varianty

5 kg 446 Kč
10 kg 775 Kč
446 Kč s DPH
Původní cena 525 Kč, Ušetříte 15% (79 Kč)
Varianta neexistuje
5 kg10 kg
Skladem
ks
Vyberte balení Dostupnost Cena s DPH Množství
JABLKA SUŠENÁ - kostky - pro koně - Vyberte balení: 5 kg 5 kg Skladem 446 Kč
JABLKA SUŠENÁ - kostky - pro koně - Vyberte balení: 5 kg 10 kg Skladem 775 Kč

! Vynikající zchutňující přísada do krmné směsi !

  • Obsah surovin:  Sušená, čištěná jablka od českých pěstitelů. Bez přísad jiného ovoce.

Obsah živin: 1,2 % bílkovin, 0,31 % tuku, 65,9 % sacharidy - z toho je 57,1% cukry, 4,5 % popelovin ( minerální látky ), 8,7 % vlákniny.

  • Charakteristika:  České jednodruhové sušené ovoce - Jablka v potravinářské kvalitě. Usušeno českou firmou. Jablka jsou velmi dobrou, doplňkovou součástí stravy koně. Jsou zdrojem jednoduchých sacharidů, vlákniny, minerálů a vitamínů, nezbytných pro zdravý vývoj organizmu koně. A koně je mají navíc velmi rádi. Nepoužívat jako potravinu.

  •  Možnosti použití: Sušená jablka jsou vynikajícím zchutňovadlem do krmných směsí nebo müsli pro koně. Je to také výborný pamlsek nebo odměna. Přidává se zpravidla okolo 10 - 15 % z obsahu u vícedruhových směsí. 

Pokud se sušená jablka namočí, mohou být ideálním nosičem sypkých, krmných doplňků potravy pro koně, jako jsou např. pivovarské kvasnice, beta glukan, Vitamín C nebo i sypké medikamenty. Sypké suroviny se nalepí na ovoce a kůň je beze zbytku sežere.

  • Skladování a spotřeba:  Sušené ovoce skladujte hermeticky uzavřené v PVC sáčku a hlavně v suchu. Pozor na napadení moly. Pokud se tak stane, ihned jej spotřebujte ( propláchnout a spařit - zvířeti to nikterak nevadí ) ať se vám moli nerozmnoží v domácnosti.

Spotřebujte nejlépe do 3 měsíců od zakoupení. Při správném skladování vydrží i mnohem déle. Po namočení spotřebujte:  do 48 hodin - při teplotě do 6 °C. Do 16 hodin - při teplotě do 15 °C. Při teplotách nad 20 °C spotřebujte do 3 hodin. 

Kvalita pro ryby, cena pro lidi!