Boilies v dipu - ŠVESTKA s česnekem - Ø 20 mm - Vyberte balení: 500 g

Doporučujeme

Krmiva Hulín

Macerované boilies v tekutém dipu Švestka s česnekem. Obsahuje výběrové rybí moučky, mléčné suroviny, a velmi oblíbenou kombinaci aroma Švestky a Česneku. Všechny tyto suroviny mají specifickou chuť i vůni. Velmi dobře účinné po celé hlavní lovné období, ale také ve studené vodě. Více

Výrobce: Krmiva Hulín Kód produktu: BDŠČ20-1


Dostupné varianty

500 g 145 Kč
145 Kč s DPH
Varianta neexistuje
Skladem
ks
Vyberte balení Dostupnost Cena s DPH Množství
Boilies v dipu - ŠVESTKA s česnekem - Ø 20 mm (Krmiva Hulín, BDŠČ20-1) | Krmiva Hulín 500 g Skladem 145 Kč

JEDINEČNÁ KOMBINACE RYBÍCH MOUČEK S VŮNÍ ŠVESTEK A ČESNEKU !

 

  •  Charakteristika:  Jde o naše boilies z řady Švestka s česnekem ve stejném složení, jen je intenzivně macerované v tekutém dipu Švestka s česnekem, pocházející také z naší stejnojmenné výrobní řady. 
    Oproti klasickému výrobku, je macerované boilies dostatečně nasyceno příslušným tekutým dipem, který se do něj již dokonale vsákl. Tento proces trvá pro optimální nadipování několik dní, takže s tímto produktem můžete ihned vyrazit k vodě, bez předchozího čekání na dokonalé namacerování.
Boilies v dipu Švestka s česnekem je vhodnou nástrahou především pro kaprovité ryby, nepohrdne ale ani jeseter, či parma. Boilie má modrou barvu. V chladnější vodě vydrží 12 i více hodin, v teplém období cca 6 - 8 hod. dle průměru, záleží ale hodně na teplotě vody a hlavně aktivitě bílé ryby, která umí zkrátit životnost boilie na třetinu! 

  •  Možnosti použití: Dipované boiies Švestka s česnekem je vhodné pro hlavní lovnou sezónu od časného jara do pozdního podzimu a to od teploty vody cca 10 °C. Boilies se nám velmi dobře osvědčilo i při nižší aktivitě ryb, kdy braly jen velmi sporadicky.

Pro zvýšení vnadícího efektu a na prodloužení doby rozpadu dipovaného boilies, při jeho použití jako nástrahy, doporučuji jej obalit např. ve stejnojmenném Práškovém dipu. Doporučuji udělat více vrstev!

Boilies v dipu nejde probodnout jehlou, musí se navrtat - dip vytáhne z jeho středu zbytky vody a boili je tudíž uprostřed velmi tvrdé. Pro čistější manipulaci doporučuji koupit velmi praktickou pomůcku, a to Dipovací kleštičky - nebudete mít ruce zalepené od dipu.

  • Skladování: Dipované boilies je konzervováno potravinářskými konzervanty. Dlouhodobě ( 2 měsíce ) jej uchovávejte v PVC obalu, zásadně v chladu do 12 °C, v šeru, bez kontaktu se slunečním zářením. Macerované boilies je určeno na rychlejší spotřebu a to max. do 2 měsíců, ideálně do měsíce. 

Pro dlouhodobé skladování ( déle než 2 měsíce ) doporučuji zamrazit v hermeticky uzavřeném PVC obalu. Mražené spotřebujte min. do 12 měsíců. Avšak 1-2 týdenní přepravu na rybářských výpravach, uzavřené v PVC sáčcích i v při letní teplotě, boilies přežije bez problémů! Nenechávejte však boilies za okny auta při plném slunečním svitu uzavřené v PVC sáčku!

Kvalita pro ryby, cena pro lidi!