Boilies v dipu - PIKANTNÍ KRILL - Speciální edice - Ø 20 mm - Vyberte balení: 500 g

Specialita

Krmiva Hulín

Macerované boilies v tekutém dipu Pikantní krill. Perfektně vyladěná kombinace našeho nejúspěšnějšího boilies s ostře pálivou Chilli papričkou a Španělským pepřem. Náš favorit na mezinárodních závodech IBCC na Balatonu. Kombinace krillového proteinu, olihňové a krillové moučky s natráveným, tekutým Krillem. V ideální součinnosti s pálivými, aromatickými přísadami. Velmi dobrá účinnost po celé hlavní lovné období - ale chytá i v zimě. Více

Výrobce: Krmiva Hulín Kód produktu: BDPK20-1


Dostupné varianty

500 g 155 Kč
155 Kč s DPH
Varianta neexistuje
Skladem
ks
Vyberte balení Dostupnost Cena s DPH Množství
Boilies v dipu - PIKANTNÍ KRILL - Speciální edice - Ø 20 mm (Krmiva Hulín, BDPK20-1) | Krmiva Hulín 500 g Skladem 155 Kč

! JEDINEČNÁ KOMBINACE KRILU A OSTŘE PÁLIVÝCH PŘÍSAD !

POUŽITO S VELKÝM ÚSPĚCHEM NA BALATONU !

 

  • Obsahuje: 20 druhů vnadících složek! Ve směsi je 10 % syrového rybího masa. Výběrové rybí moučky: Krilová, olihňová, krevetová. Hydrolyzované proteinové koncentráty: Krillový protein, Lososový protein, Sardinkový protein, rybí protein LT 94. Tekuté složky: rybí extrakt Fish liquid, Krill liquid, natrávená játra, extrakt z Chilli papriček. Další suroviny: masové moučky, sušené mléko, Španělský pepř, kvasnice, extrudované suroviny: kukuřice, sója, hrách, rýže.
  •  Charakteristika:  Jde o silné a výrazné rybí boilies s pálivou chutí, na základě výběrových rybích mouček a proteinů, kde je hlavním podílem Arktický krill v několika surovinových podobách, různě technologicky upravených. Jinak jsme na českém trhu zatím asi jediní, kdo používá v komerční výrobě syrové rybí maso do boilies! Syrové rybí maso je nositelem všech svých přirozených, specifických, pachových složek, které jsou tou nejbližší a nejznámější informací o potravě pro všechny naše všežravé, lovné druhy ryb.

Toto boilies testoval a ladil náš závodní tým po celé léto, jako připravovaného favorita na týdenní mezinárodní závod - IBCC na maďarském Balatonu v říjnu 2020, kde nakonec vybojovali vynikající úspěch v podobě 55-tého místa z 240 účastnících se týmů! Velkou měrou jim k tomu přispělo i toto nové boilies, které nyní v nezměněné podobě nabízíme i na náš trh.

Boilies Pikantní Krill je vhodnou nástrahou pro kaprovité a jeseterovité ryby, nepohrdne ani sumec, parma, aj. Boilie má přirozenou, tmavě hnědo-oranžovou barvu, s mastným vzhledem. V chladné vodě vydrží 10 i více hodin, v teplém období cca 4-8 hod. dle průměru. Záleží ale hodně na teplotě vody a hlavně aktivitě bílé ryby.

  •  Možnosti použití: Jde o boilie vhodné pro hlavní lovnou sezónu od brzkého jara do pozdního podzimu, ideálně od teploty vody cca 10 °C.

Pro zvýšení vnadícího efektu a na prodloužení doby rozpadu boilies, při jeho použití jako nástrahy doporučuji jej obalit v našem Práškovém dipu Pikantní Krill. Doporučuji udělat více vrstev! Boilies předtím prolejte nejlépe boosterem Pikantní krill nebo tekutým Krill liquidem.

  • Skladování a spotřeba: Dipované boilies je konzervováno potravinářskými konzervanty. Dlouhodobě ( cca 3 měsíce ) jej uchovávejte v PVC obalu, zásadně v chladu do 12 °C, v šeru, bez kontaktu se slunečním zářením. Macerované boilies je určeno na rychlejší spotřebu a to max. do 3 - 4 měsíců. 

Pro dlouhodobé skladování ( déle než 4 měsíce ) doporučuji zamrazit v hermeticky uzavřeném PVC obalu. Mražené spotřebujte min. do 12 měsíců. Avšak 1-2 týdenní přepravu na rybářských výpravach, uzavřené v PVC sáčcích i v při letní teplotě, boilies přežije bez problémů! Nenechávejte však boilies za okny auta při plném slunečním svitu uzavřené v PVC sáčku!

 

Kvalita pro ryby, cena pro lidi!