Boilies v dipu - PAMPELIŠKA - 500 g

Novinka

Krmiva Hulín

Macerované boilies v tekutém dipu Pampeliška. Boilies z vysoce atraktivní směsi skládající se jak z rostlinných, tak živočišných surovin. Toto boilies se velmi osvědčilo při lovu kaprů, ale také amurů. Vynikající celoroční účinnost! Více

Výrobce: Krmiva Hulín Kód produktu: BODIPA


145 Kč s DPH
Upřesněte výběr produktu

Skladem
ks

DLOUHODOBĚ TESTOVÁNO NAŠIM TESTERSKÝM TÝMEM !

  • Obsahuje:  Více jak 20 druhů velmi kvalitních, středně a jemně mletých surovin. Směs obsaheje např. Kukuřičnou a sojojou mouku, pšeničné klíčky, ptačí zob, ale také rybí moučku LT 72rybí protein LT 94sušená játra, niger, lněné semínko a mnoho dalších velmi kvalitních surovin.
  • Charakteristika:  Podstatou směsi Medová pampeliška je netradiční kombinace různých rybích mouček, mléčných a játrových surovin. Suroviny rostlinného původu jsou tepelně opracované a mají tak mnohem intenzivnější přirozené aroma. Lépe také uvolňují své přirozené aromatické látky a jsou proto mnohemi atraktivnější pro ryby. Jde o netradiční, výrazně  boilies s vůní pampelišek a medu, které má celoroční použití.  Boilies Medová pampeliška je surovinově bohatý typ.  Je také vynikající na závody v lovu ryb – v dnešní době netradiční kombinace surovin a aromat.

Boilies jsou vařené v páře, takže nedochází k výluhu lehce rozpustných surovin. Jako pojivová složka jsou použity vejce. Kuličky mají zelenožlutou, přirozenou barvu po použitých surovinách s výraznou, příjemnou vůní pampelišek a medu.

V chladnější vodě ( do 12 °C ) vydrží i více jak 10 hodin, v teplejším období ( voda 18 - 20 °C ) vydrží 4 - 6 hod. dle průměru. Doba rozpustnosti záleží nejen na teplotě vody, ale hlavně aktivitě bílé ryby! Pozor, pokud je jich ve vodě moc, "ozobou" jakkoliv pevnou kuličku za třetinu času, což hodně rybářů nebere v potaz a přisuzují rychlou rozpustnost špatné kvalitě boilies!  

  • Možnosti použití:  Při testování nám boilies Medová pampeliška fungovalo velmi dobře jak na chladné vodě, tak i v letním období. Vynikající jsou menší průměry ( 12 a 16 mm ) na rychlé chytání při závodech. 
  • Skladování a spotřeba: Dipované boilies Medová Pampeliška  je konzervováno potravinářskými konzervanty. Dlouhodobě ( 2 měsíce ) jej uchovávejte v PVC obalu, zásadně v chladu do 12 °C, v šeru, bez kontaktu se slunečním zářením. Macerované boilies je určeno na rychlejší spotřebu a to max. do 2 měsíců, ideálně do měsíce. 

Pro dlouhodobé skladování ( déle než 2 měsíce ) doporučuji zamrazit v hermeticky uzavřeném PVC obalu. Mražené spotřebujte min. do 12 měsíců. Avšak 1-2 týdenní přepravu na rybářských výpravach, uzavřené v PVC sáčcích i v při letní teplotě, boilies přežije bez problémů! Nenechávejte však boilies za okny auta při plném slunečním svitu uzavřené v PVC sáčku!

Kvalita pro ryby, cena pro lidi!