Boilies v dipu - LEDOVÁ OLIHEŇ 500 g

-15%

Macerované boilies v tekutém dipu Ledová oliheň. Jedinečná kombinace olihňové moučky, Krill liquidu, moučky LT 72, jater a speciality - ledového cukru! Účinný po celé hlavní lovné období! Více

Výrobce: Krmiva Hulín Kód produktu: BVLO10


119 Kč s DPH
Původní cena 140 Kč, Ušetříte 15% (21 Kč)
Upřesněte výběr produktu

Skladem > 5 ks
ks

! KOMBINACE OLIHNĚ, KRILU A LEDOVÉHO CUKRU !

To na trhu s návnadami ještě nebylo !

 

  •  Charakteristika:  Jde o naše boilies z řady Ledová Oliheň ve stejném složení, jen je intenzivně macerované v tekutém dipu Ledová Oliheň, pocházející také z naší stejnojmenné výrobní řady. 
    Oproti klasickému výrobku, je macerované boilies dostatečně nasyceno příslušným tekutým dipem, který se do něj již dokonale vsákl. Tento proces trvá pro optimální nadipování několik dní, takže s tímto produktem můžete ihned vyrazit k vodě, bez předchozího čekání na dokonalé namacerování.
Boilies v dipu Ledová Oliheň je vhodnou nástrahou především pro kaprovité ryby, nepohrdne ale ani jeseter, či parma. Boilie má přirozenou, rezavě hnědou barvu. Vůně je velmi specifická, jemná, neagresivní, po mořských plodechV chladnější vodě vydrží 12 i více hodin, v teplém období s teplotou vody nad 20 °C je odolnost boilies cca 5 - 8 -10 hod. dle průměru, záleží ale hodně na teplotě vody a hlavně aktivitě bílé ryby, která umí zkrátit životnost boilie na třetinu!  
  •  Možnosti použití: Dipované boiies Ledová Oliheň je vhodné pro hlavní lovnou sezónu od časného jara do pozdního podzimu a to od teploty vody cca 10 °C. Boilies se nám velmi dobře osvědčilo i při nižší aktivitě ryb, kdy braly jen velmi sporadicky.

Pro zvýšení vnadícího efektu a na prodloužení doby rozpadu dipovaného boilies, při jeho použití jako nástrahy, doporučuji jej obalit např. ve stejnojmenném Práškovém dipu Ledová Oliheň. Doporučuji udělat více vrstev!

Boilies v dipu nejde probodnout jehlou, musí se navrtat - dip vytáhne z jeho středu zbytky vody a boili je tudíž uprostřed velmi tvrdé. Pro čistější manipulaci doporučuji koupit velmi praktickou pomůcku, a to Dipovací kleštičky - nebudete mít ruce zalepené od dipu.

  • Skladování: Dipované boilies je konzervováno potravinářskými konzervanty. Dlouhodobě ( 2 měsíce ) jej uchovávejte v PVC obalu, zásadně v chladu do 12 °C, v šeru, bez kontaktu se slunečním zářením. Macerované boilies je určeno na rychlejší spotřebu a to max. do 2 měsíců, ideálně do měsíce. 

Pro dlouhodobé skladování ( déle než 2 měsíce ) doporučuji zamrazit v hermeticky uzavřeném PVC obalu. Mražené spotřebujte min. do 12 měsíců. Avšak 1-2 týdenní přepravu na rybářských výpravach, uzavřené v PVC sáčcích i v při letní teplotě, boilies přežije bez problémů! Nenechávejte však boilies za okny auta při plném slunečním svitu uzavřené v PVC sáčku!