Boilies v dipu - JÁTRA - Ø 20 mm - Vyberte balení: 500 g


Krmiva Hulín

Macerované boilies v tekutém dipu Játra. Oblíbená játrová směs s obsahem enzymaticky natrávených jater, hydrolyzovaných a mléčných bílkovin. Játrovky nikdy nezklamou! Více

Výrobce: Krmiva Hulín Kód produktu: BVDJ20-1


Dostupné varianty

500 g 128 Kč
128 Kč s DPH
Upřesněte výběr produktu
Varianta neexistuje

Skladem
ks
Vyberte balení Dostupnost Cena s DPH Množství
Boilies v dipu - JÁTRA - Ø 20 mm (Krmiva Hulín, BVDJ20-1) | Krmiva Hulín 500 g Skladem 128 Kč

POPULÁRNÍ OBOHACENÁ JÁTROVÁ SMĚS, KTERÁ NIKDY NEZKLAME !

 

Oproti klasickému výrobku, je macerované boilies dostatečně nasyceno příslušným tekutým dipem, který se do něj již dokonale vsákl. Tento proces trvá pro optimální nadipování několik dní, takže s tímto produktem můžete ihned vyrazit k vodě, bez předchozího čekání na dokonalé namacerování.

  • Možnosti použití: Boilies se použivají od jara do podzimu, nejlépe při teplotě vody cca 14 - 24 °C. Dipované boilies Játra je používáno v praxi s neočekávaně dobrým úspěchem, kdy na něj velmi dobře reagovali kapři, parmy a jeseteři, i když v danou dobu ostatní rybáři na prochytávané vodě nic nechytali. Velmi dobře se osvědčilo macerované boilies Játra i na několika našich závodech, kde úspěšně bodovalo při lovu kaprů.

Pro zvýšení vnadícího efektu je možno před vlastním použitím boilies dobře obalít v Práškovém dipu játra. Můžete udělat i více vrstev. Nechte poté trochu obal vyschnout !

Boilies v dipu nejde probodnout jehlou, musí se navrtat - dip vytáhne z jeho středu zbytky vody a boili je tudíž uprostřed velmi tvrdé. Pro čistější manipulaci doporučuji koupit velmi praktickou pomůcku, a to Dipovací kleštičky - nebudete mít ruce zalepené od dipu.

  • Skladování:  Dipované boilies játra je konzervováno potravinářskými konzervanty. Dlouhodobě ( 2 měsíce ) jej uchovávejte v PVC obalu, zásadně v chladu do 12 °C, v šeru, bez kontaktu se slunečním zářením. Macerované boilies je určeno na rychlejší spotřebu a to max. do 2 měsíců, ideálně do měsíce. 

Pro dlouhodobé skladování ( déle než 2 měsíce ) doporučuji zamrazit v hermeticky uzavřeném PVC obalu. Mražené spotřebujte min. do 12 měsíců. Avšak 1-2 týdenní přepravu na rybářských výpravach, uzavřené v PVC sáčcích i v při letní teplotě, boilies přežije bez problémů! Nenechávejte však boilies za okny auta při plném slunečním svitu uzavřené v PVC sáčku!

Kvalita pro ryby, cena pro lidi!