Boilies v dipu - FRANKFURTSKÁ KLOBÁSA s česnekem - Ø 20 mm - Vyberte balení: 500 g


Krmiva Hulín

Macerované boilies v tekutém dipu Frankfurtská klobása. Kombinace masových a rybích surovin, přírodního koření a česneku, jako u populární frankfurtské klobásové směsi. Celoroční použití, především pak jaro a podzim. Chytá skvěle! Více

Výrobce: Krmiva Hulín Kód produktu: BVDFK20-1


Dostupné varianty

500 g 135 Kč
135 Kč s DPH
Varianta neexistuje
Skladem
ks
Vyberte balení Dostupnost Cena s DPH Množství
Boilies v dipu - FRANKFURTSKÁ KLOBÁSA s česnekem - Ø 20 mm (Krmiva Hulín, BVDFK20-1) | Krmiva Hulín 500 g Skladem 135 Kč

! Pikantní, kořeněná klobásová směs pro ryby z výběrových surovin !

 

  • Charakteristika:  Jde o naše boilies z řady Frankfurtská klobása s česnekem ve stejném složení, jen je intenzivně macerované v tekutém dipu Frankfurtská klobása, pocházející také z naší stejnojmenné výrobní řady. 
    Oproti klasickému výrobku, je macerované boilies dostatečně nasyceno příslušným tekutým dipem, který se do něj již dokonale vsákl. Tento proces trvá pro optimální nadipování několik dní, takže s tímto produktem můžete ihned vyrazit k vodě, bez předchozího čekání na dokonalé namacerování.
Boilies v dipu Frankfurtská klobása je vhodnou nástrahou především pro kaprovité ryby, nepohrdne ale ani jeseter, či parma. Boilie má přirozenou, tmavě hnědo červenou barvu. V chladnější vodě vydrží 12 i více hodin, v teplém období cca 6 - 8 hod. dle průměru, záleží ale hodně na teplotě vody a hlavně aktivitě bílé ryby, která umí zkrátit životnost boilie na třetinu! 

  •  Možnosti použití: Dipované boiies Frankfurtská klobása je vhodné pro hlavní lovnou sezónu od časného jara do pozdního podzimu a to od teploty vody cca 8 °C.

Pro zvýšení vnadícího efektu a na prodloužení doby rozpadu dipovaného boilies, při jeho použití jako nástrahy, doporučuji jej obalit např. ve stejnojmenném Práškovém dipu Frankfurtská klobása. Doporučuji udělat více vrstev!

Boilies v dipu nejde probodnout jehlou, musí se navrtat - dip vytáhne z jeho středu zbytky vody a boili je tudíž uprostřed velmi tvrdé. Pro čistější manipulaci doporučuji koupit velmi praktickou pomůcku, a to Dipovací kleštičky - nebudete mít ruce zalepené od dipu.

  • Skladování: Dipované boilies Frankfurtská klobása je konzervováno potravinářskými konzervanty. Dlouhodobě ( cca 3 měsíce ) jej uchovávejte v PVC obalu, zásadně v chladu do 12 °C, v šeru, bez kontaktu se slunečním zářením. Macerované boilies je určeno na rychlejší spotřebu a to max. do 3 - 4 měsíců. 

Pro dlouhodobé skladování ( déle než 4 měsíce ) doporučuji zamrazit v hermeticky uzavřeném PVC obalu. Mražené spotřebujte min. do 12 měsíců. Avšak 1-2 týdenní přepravu na rybářských výpravach, uzavřené v PVC sáčcích i v při letní teplotě, boilies přežije bez problémů! Nenechávejte však boilies za okny auta při plném slunečním svitu uzavřené v PVC sáčku!

Kvalita pro ryby, cena pro lidi!