Boilies v dipu - AMUR SPECIÁL - Přezrálé ovoce - Ø 20 mm - Vyberte balení: 500 g


Krmiva Hulín

Macerované boilies v tekutém dipu Amur speciál. Nová, zcela inovovaná receptura jednoho z našich nejdéle vyráběných boilies. Nyní s obsahem vodní řasy, speciálních rostlinných mouček, sladkých extraktů z ovoce, mléčných i rybích proteinů a jiných aromaticky výrazných surovin vyhledávaných Amury. Vynikající i pro lov Kaprů! Účinný po celé hlavní lovné období od jara až do pozdního podzimu. Více

Výrobce: Krmiva Hulín Kód produktu: BDAS20-1


Dostupné varianty

500 g 140 Kč
140 Kč s DPH
Varianta neexistuje
Skladem
ks
Vyberte balení Dostupnost Cena s DPH Množství
Boilies v dipu - AMUR SPECIÁL - Přezrálé ovoce - Ø 20 mm (Krmiva Hulín, BDAS20-1) | Krmiva Hulín 500 g Skladem 140 Kč

Jeden z našich nejdéle vyráběných boilies !

Nyní s novými surovinamí na základě nových poznatků o lovu Amurů.

 

  • Obsahuje:  Kukuřičná mouka, rýžová mouka, konopná mouka, oplatková mouka Bisquit, ptačí zob Bisquit, jablečná dřeň, sušené mléko, syrovátka, kvasnice, játrový protein, rybí protein LT 94, LT 92, mořská řasa Kelpa, sladkovodní řasa Spirulina, přírodní ovocné extrakty slazené cukrem, ovocné aroma, aj.
  • Charakteristika: Úspěch ve sportovním rybolovu je mnohdy i o hledání nových, neotřelých kombinací, které budou na ryby působit i na vodách prochytávaných spoustou jiných kvalitních návnad a nástrah. Boilies jsme sestavili na základě dlouholetých zkušeností z praxe sportovního i závodního rybolovu. Jde o kombinaci rostlinných a mléčných produktů + snadno rozpustných proteinů a ovocných extraktů. Velmi účinné a funkční boilies, jak pro chladné tak i teplé vody, především v hlavní lovné období.

Barva boilies je zelená se sladko - nakyslou ovocnou vůní přezrálého ovoce. Tato kombinace chutí a vůní je pro ryby velmi lákavá - odzkoušeno jak na závodech tak na svazových vodách.

  •  Možnosti použití: Boilies Amur speciál je vhodnou nástrahou pro kaprovité ryby po celou lovnou sezónu od teploty vody cca 10 - 12 °C. V chladnější vodě vydrží 12 i více hodin, v teplém období s teplotou vody nad 20 °C je odolnost boilies cca 4 - 6 hod. dle průměru. Zde to záleží nejen na teplotě vody, ale hlavně na aktivitě bílé ryby, která výrazně krátí jeho životnost.
  • Skladování a spotřeba: Dipované boilies je konzervováno potravinářskými konzervanty. Dlouhodobě ( cca 3 měsíce ) jej uchovávejte v PVC obalu, zásadně v chladu do 12 °C, v šeru, bez kontaktu se slunečním zářením. Macerované boilies je určeno na rychlejší spotřebu a to max. do 3 - 4 měsíců. 

Pro dlouhodobé skladování ( déle než 4 měsíce ) doporučuji zamrazit v hermeticky uzavřeném PVC obalu. Mražené spotřebujte min. do 12 měsíců. Avšak 1-2 týdenní přepravu na rybářských výpravach, uzavřené v PVC sáčcích i v při letní teplotě, boilies přežije bez problémů! Nenechávejte však boilies za okny auta při plném slunečním svitu uzavřené v PVC sáčku!

Kvalita pro ryby, cena pro lidi!