Boilies - PIKANTNÍ PERNÍK s KRILLEM - Vyberte balení: 10 kg

Doporučujeme

Krmiva Hulín

Nová nabídka ojedinělé boiliesové směsi z přírodního perníkového koření a anýzu v kombinaci s osvědčenou krillovou a olihňovou moučkou, to vše doplněné o mletou, ostře pálivou chilli papričku a Španělský pepř. Velmi netradiční směs osvědčených surovin s pálivými a aromatickými přísadami. Kombinace těchto surovin dělá z perníkového boilies opravdový magnet na velké kapry a amury - ověřeno několika měsíci intenzivních testů na mnoha lokalitách s několika týmy testerů. Výsledek jejich hodnocení: "Je to prostě a jednoduše perníková bomba"! Vysoká účinnost po celé hlavní lovné období - ale chytá velmi dobře i v chladné vodě. Více

Výrobce: Krmiva Hulín Kód produktu: BPPK--5


Dostupné varianty

500 g 130 Kč
1 kg 236 Kč
2,5 kg 562 Kč
5 kg 1 063 Kč
10 kg 1 946 Kč
1 946 Kč s DPH
(194,60 Kč/kg)
Upřesněte výběr produktu
Varianta neexistuje

Skladem
ks
Vyberte balení Dostupnost Cena s DPH Množství
Boilies - PIKANTNÍ PERNÍK s KRILLEM (Krmiva Hulín, BPPK-1) | Krmiva Hulín 500 g Skladem 130 Kč
Boilies - PIKANTNÍ PERNÍK s KRILLEM (Krmiva Hulín, BPPK-1) | Krmiva Hulín 1 kg Skladem 236 Kč
Boilies - PIKANTNÍ PERNÍK s KRILLEM (Krmiva Hulín, BPPK-1) | Krmiva Hulín 2,5 kg Skladem 562 Kč
Boilies - PIKANTNÍ PERNÍK s KRILLEM (Krmiva Hulín, BPPK-1) | Krmiva Hulín 5 kg Skladem 1 063 Kč
Boilies - PIKANTNÍ PERNÍK s KRILLEM (Krmiva Hulín, BPPK-1) | Krmiva Hulín 10 kg Skladem 1 946 Kč

! JEDINEČNÉ DOMINANTNÍ PERNÍKOVÉ AROMA V KOMBINACI KRILLU A OSTŘE PÁLIVÝCH PŘÍSAD !
 

  • Obsahuje: Více než 20 druhů vnadících složek! Ve směsi je 10 % syrového rybího masa. Výběrové rybí moučky: Krilová, olihňová, krevetová. Hydrolyzované proteinové koncentráty: Krillový protein, Lososový protein, Sardinkový protein, rybí protein LT 94. Tekuté složky: Perníkové aroma, rybí extrakt Fish liquid, Krill liquid, natrávená játra, extrakt z Chilli papriček. Další suroviny: Perníkové koření, masové moučky, sušené mléko, Španělský pepř, kvasnice, extrudované suroviny: kukuřice, sója, hrách, rýže.
  • Charakteristika:  Jde o silné a výrazné rybí boilies s pálivou chutí chilli koření a pepře doplněné o neokoukané a velmi atraktivní a dominantní perníkové koření a aroma. Vše je postaveno na základě výběrových rybích mouček a proteinů, kde je hlavním podílem Arktický krill v několika surovinových podobách, různě technologicky upravených. Jinak jsme na českém trhu zatím asi jediní, kdo používá v komerční výrobě syrové rybí maso do boilies! Syrové rybí maso je nositelem všech svých přirozených, specifických, pachových složek, které jsou tou nejbližší a nejznámější informací o potravě pro všechny naše všežravé, lovné druhy ryb.

Boilies Pikantní perník s krillem je vhodnou nástrahou pro kaprovité a jeseterovité ryby, nepohrdne ani sumec, parma, aj. Boilie má přirozenou, tmavě hnědo-oranžovou barvu, s mastným vzhledem. V chladné vodě vydrží 10 i více hodin, v teplém období cca 4 - 8 hod. dle průměru. Záleží ale hodně na teplotě vody a hlavně aktivitě bílé ryby.

  •  Možnosti použití: Jde o boilie vhodné pro hlavní lovnou sezónu od brzkého jara do pozdního podzimu, ideálně od teploty vody cca 10 °C.

Pro zvýšení vnadícího efektu a na prodloužení doby rozpadu boilies, při jeho použití jako nástrahy doporučuji obalit v našem Práškovém dipu. Doporučuji udělat více vrstev! Boilies předtím prolejte nejlépe boosterem nebo tekutým Krill liquidem.

  • Skladování a spotřeba: Boilies je konzervované a částečně sušené. Pokud jej chcete ještě více suché, nechte jej v prodyšném obalu na vzdušném místě ( nejlepší je přepravka na ovoce). Takto se vám boilies vysuší úplně a vydrží bez úhony po mnoho měsíců. Pak ho ale uzavřete do papírových pytlů, aby nevyprchávalo.

Pokud jej ale necháte dlouhodobě uzavřené v neprodyšném PVC obalu, skladujte ho při teplotě do 15 °C  a spotřebujte nejlépe do 6 měsíců od nákupu. Pro dlouhodobé skladování dejte boilies do mrazáku. Avšak 1 - 4 týdenní přepravu v PVC sáčcích na rýbářských výpravach boilies přežije bez problémů i v letních dnech. Nenechávejte však boilies za okny auta při plném slunečním svitu a ještě uzavřené v PVC sáčku. Pokud jej však dobře dosušíte, vydrží i v sáčku velmi dlouho.

Kvalita pro ryby, cena pro lidi!