Boilies mix - ŠVESTKA s česnekem + AMK - Vyberte balení: 10 kg


Krmiva Hulín

Obsahuje výběrové rybí moučky, mléčné suroviny, a velmi oblíbenou kombinaci aroma Švestky a Česneku. Všechny tyto suroviny mají specifickou chuť i vůni. Velmi dobře účinný po celé hlavní lovné období. Více

Výrobce: Krmiva Hulín Kód produktu: BMXSC-2


Dostupné varianty

2,5 kg 371 Kč
10 kg 1 364 Kč
20 kg 2 367 Kč
1 364 Kč s DPH
(136,40 Kč/kg)
Varianta neexistuje
2,5 kg10 kg20 kg
Skladem
ks
Vyberte balení Dostupnost Cena s DPH Množství
Boilies mix - ŠVESTKA s česnekem + AMK - Vyberte balení: 10 kg 2,5 kg Skladem 371 Kč
Boilies mix - ŠVESTKA s česnekem + AMK - Vyberte balení: 10 kg 10 kg Skladem 1 364 Kč
Boilies mix - ŠVESTKA s česnekem + AMK - Vyberte balení: 10 kg 20 kg Skladem 2 367 Kč
JEDINEČNÁ KOMBINACE RYBÍCH MOUČEK S VŮNÍ ŠVESTEK A ČESNEKU ! 
Na každý kg dostanete 50 ml koncentrátu
 
  • Obsahuje: Rybí moučka krilová, olihňová a lososová, rozpustný rybí protein, hydrolyzovaný krilový protein, extrudovaná kukuřičná mouka, kvasnice, sušená vejce, sušené mléko, sušená játra, práškové aroma Švestka a Česnek, aj.
  • Charakteristika: Jde o silné a výrazné rybí, bílkovinné boilies, na základě specifických rybích mouček, ale hlavně podílu mořského krillu doplněné o netradiční kombinaci aroma švestky a česneku.

  • Upozornění: Směs neobsahuje Konzervant Carp, doporučujeme jej dokoupit. Je ho tam nutné přidat v cca 10% míře a to počítejte v mokrém stavu, tzn. že, na celkovou hmotnost těsta, včetně všech tekutých složek a ne jen na suchou směs. 

Příklad: Do 10 kg suché boilies mix směsi dáváte např. ještě cca 40 ks vajec a 500 ml dodaného AMK, což je cca 12 kg, takže musíte dát 1,2 l konzervantu. S tímto množstvím konzervantu ale počítejte při dávkování tekutin, aby se vám pak těsto příliš nenaředilo a nebylo měkké. Pokud se to stane, dohustěte těsto buď zbývajícím boilies mixem nebo krupicovou moukou - pšeničnou či kukuřičnou.  

Balení:   2,5 kg směsi + 125 ml AMK
               9,5 kg směsi + 500 ml AMK
                19 kg směsi + 1 l AMK     

Pár rad jak na to:  Hustotu těsta regulujte vždy vodou nebo Krmným glycerolem 80% - těsto bude mít trvale tzv. "mokrý vzhled". Bez dostatku tekutin nebude těsto plastické a bude se trhat. Pozor, hodně řídké těsto se při vaření ve vodě může rozpouštět ! Řídké těsto poznáte tak, že se příliš lepí. Kuličky vkládejte až do vařící vody, ne jen do horké, opět by se mohly rozpouštět! Jakmile vyplavou, vařte ještě cca 1 minutu a vyndejte z vody.   

  • Tip na použití:  Pro náročnější rybáře máme opět dobrý typ a to přidat do směsi syrové rybí maso, např. filé, tuňáka, makrelu, vlastní nachytanou a pomletou bílou rybu, atd. Syrové maso nechte dobře odkapat, nebo ho prolisujte tak, aby bylo s co nejmenším obsahem vody a pomelte ho najemno na mlýnku na maso i s drobnými kostmi, ale bez šupin ( ucpou matrice mlýnku ). Pak ho tam můžete přidat cca až do 10 %. Získáte velmi kvalitní a přitažlivou přírodní směs, blízkou svými pachovými i chuťovými vlastnostmi přirozené potravě ryb.

Syrová vejce dejte dle vlastních zkušeností a požadavků na rozpustnost boili, doporučuji v teplejším období 6 – 8 ks / kg, dle požadavku na délku rozpustnosti. Zde bude cca do 6 hodin. Vše ale může změnit velký počet bílých ryb v dané lokalitě, které boilies ožerou ať je jak chce pevné! Pokud budete chytat v chladnější vodě, pod 15 °C, můžete dát jen 3 – 4 ks vajec. Pro ty, kdo chtějí dlouhou nerozpustnost na půl dne a víc, doporučuji přidat vaječný bílek 3 - 5 % a krupicovou mouku 10 %. 

    • Skladování a spotřeba: Skladujte boilies směs v suchu a temnu, v dobře uzavřených, neprodyšných PVC obalech, aby směs nevyvětrávala. Doporučuji spotřebovat tento boilies mix nejlépe do 6 měsíců. Sice vydrží mnohem déle, ale dochází pomalu k samovolnému vyvětrávání přírodních aromatických složek.

    Žádný výrobek na přírodním základu nevydrží mít stejné vlastnosti po dlouhé měsíce skladování. A na tom pak závisí i úspěch u vody. 

    Kvalita pro ryby, cena pro lidi!

    Otevírací doba

    Po - Pá 7:00 - 16:00

    So - 7:00 - 11:00

    30.4. - Zavřeno

    1.5. - Zavřeno

    8.5. - Zavřeno