Boilies mix - FRANKFURTSKÁ KLOBÁSA s česnekem + AMK - Vyberte balení: 10 kg

hvězda 1 hvězda 2 hvězda 3 hvězda 4 hvězda 5 (3)Počet hvězdiček je 5 z 5

Krmiva Hulín

Bohatá a velmi sytá kombinace různých masových surovin, přírodního koření a česneku, jako u populární klobásové směsi, jen s atraktory navíc, co spolehlivě fungují na ryby. Více

Výrobce: Krmiva Hulín Kód produktu: BMXFK-2


Dostupné varianty

2,5 kg 351 Kč
10 kg 1 224 Kč
20 kg 2 488 Kč
1 224 Kč s DPH
(122,40 Kč/kg)
Varianta neexistuje
Skladem
ks
Vyberte balení Dostupnost Cena s DPH Množství
Boilies mix - FRANKFURTSKÁ KLOBÁSA s česnekem + AMK (Krmiva Hulín, BMXFK-1) | Krmiva Hulín 2,5 kg Skladem 351 Kč
Boilies mix - FRANKFURTSKÁ KLOBÁSA s česnekem + AMK (Krmiva Hulín, BMXFK-1) | Krmiva Hulín 10 kg Skladem 1 224 Kč
Boilies mix - FRANKFURTSKÁ KLOBÁSA s česnekem + AMK (Krmiva Hulín, BMXFK-1) | Krmiva Hulín 20 kg Skladem 2 488 Kč

! Pikantní, kořeněná klobásová směs pro ryby z výběrových surovin !

 

  • Obsahuje:    22 druhů velmi kvalitních, na základě letitých provozních a závodních zkušeností, vybraných surovin. Směs masových mouček, sladkovodní a krevetová moučka, rozpustný rybí protein, fish liquid, extrudovaná sojová a kukuřičná mouka, bisquit mouka, CSL mouka, ptačí zob, pivovarské kvasnice, pšeničné klíčky, sušené mléko, syrovátka, sušená natrávená játra, lososový protein, sušená vejce, směs přírodního koření "Frankfurtská klobása", Robin red, přírodní česnek, niger, černý pepř. 
  • Charakteristika:  Základem je naše osvědčená kombinace masových a rybích surovin, smíchaných s profesionálními, přírodními směsmi koření, charakteristických pro typ frankfurtské klobásy.

Směs je navíc doplněna o Krillovou moučku, což je arktický plankton, který se převážně skládá z larev různých druhů korýšů. Dále Krevetovou moučku a Lososovou moučku. Posledním z výrazných atraktorů je Španělský pepř, a Černý pepř, který dává směsi pikantní příchuť a je praxí ověřeno, že určitý podíl pálivých přísad má na ryby velmi pozitivní účinek!  

  • Upozornění: Směs neobsahuje Konzervant Carp, doporučujeme jej dokoupit. Je ho tam nutné přidat v cca 10% míře a to počítejte v mokrém stavu, tzn. že, na celkovou hmotnost těsta, včetně všech tekutých složek a ne jen na suchou směs. 

Příklad: Do 10 kg suché boilies mix směsi dáváte např. ještě cca 40 ks vajec a 500 ml dodaného AMK, což je cca 12 kg, takže musíte dát 1,2 l konzervantu. S tímto množstvím konzervantu ale počítejte při dávkování tekutin, aby se vám pak těsto příliš nenaředilo a nebylo měkké. Pokud se to stane, dohustěte těsto buď zbývajícím boilies mixem nebo krupicovou moukou - pšeničnou či kukuřičnou.  

Balení:   2,5 kg směsi + 125 ml AMK
               9,5 kg směsi + 500 ml AMK
                19 kg směsi + 1 l AMK

Pár rad jak na to: Hustotu těsta regulujte vždy vodou nebo Krmným glycerolem 80% - těsto bude mít trvale tzv. "mokrý vzhled". Bez dostatku tekutin nebude těsto plastické a bude se trhat. Pozor, hodně řídké těsto se při vaření ve vodě může rozpouštět ! Řídké těsto poznáte tak, že se příliš lepí. Kuličky vkládejte až do vařící vody, ne jen do horké, opět by se mohly rozpouštět! Jakmile vyplavou, vařte ještě cca 1 minutu a vyndejte z vody.

  • Tip na použití:  Pro náročnější rybáře máme dobrý typ a to přidat do směsi syrové rybí maso, např. filé, tuňáka, makrelu, vlastní nachytanou a pomletou bílou rybu, atd. Syrové maso nechte dobře odkapat, nebo ho prolisujte tak, aby bylo s co nejmenším obsahem vody a pomelte ho najemno na mlýnku na maso i s kostmi, ale bez šupin ( ucpou matrice mlýnku ). Pak jej můžete přidat cca až 10 %. 

Máte-li doma koření Frankfurtská směs, přidejte ho přiměřeně, aby jste dohnali úbytek z naředění rybím masem. Stejně tak přidejte přiměřeně i přírodní česnek, jemně drcený se solí. Získáte velmi kvalitní a přitažlivou kořeněnou směs! 

Syrová vejce dejte dle vlastních zkušeností a požadavků na rozpustnost boili, doporučuji v teplejším období 6 – 8 ks / kg, dle požadavku na délku rozpustnosti. Zde bude cca do 6 hodin. Vše ale může změnit velký počet bílých ryb v dané lokalitě, které boilies ožerou ať je jak chce pevné! Pokud budete chytat v chladnější vodě, pod 15 °C, můžete dát jen 3 – 4 ks vajec. Pro ty, kdo chtějí dlouhou nerozpustnost na půl dne a víc, doporučuji přidat vaječný bílek 3 - 5 % a krupicovou mouku 10 %. 

  • Skladování a spotřeba: Skladujte boilies směs v suchu a temnu, v dobře uzavřených, neprodyšných PVC obalech, aby směs nevyvětrávala. Doporučuji spotřebovat tento boilies mix nejlépe do 6 měsíců. Sice vydrží mnohem déle, ale dochází pomalu k samovolnému vyvětrávání přírodních aromatických složek. 

Žádný výrobek na přírodním základu nevydrží mít stejné vlastnosti po dlouhé měsíce skladování. A na tom pak závisí i úspěch u vody. 

hvězda 1 hvězda 2 hvězda 3 hvězda 4 hvězda 5 Počet hvězdiček je 5 z 5

Klady Velice dobré

Zápory Při výrobě barví

Pomohla Vám tato recenze? Ano(0) Ne(0)

Kvalita pro ryby, cena pro lidi!