Boilies - KRILL se ŠVESTKOU - Ø 12 mm - Vyberte balení: 250 g

-30% Výprodej

Krmiva Hulín

Nová kombinace rybího masa, krillu, LT mouček + sušeného mléka a natrávených jater. Obsahuje také moučku z Gammarusů. Velmi dobře účinný po celé hlavní lovné období. Více

Výrobce: Krmiva Hulín Kód produktu: BOKS12


Dostupné varianty

250 g 76 Kč
1 kg 186 Kč
76 Kč s DPH
Původní cena 108 Kč, Ušetříte 30% (32 Kč)
Varianta neexistuje
250 g1 kg
Skladem
ks
Vyberte balení Dostupnost Cena s DPH Množství
Boilies - KRILL se ŠVESTKOU - Ø 12 mm - Vyberte balení: 250 g 250 g Skladem 76 Kč
Boilies - KRILL se ŠVESTKOU - Ø 12 mm - Vyberte balení: 250 g 1 kg Skladem 186 Kč

! Jedinečná kombinace Krillu, Gammarusu a mléčných surovin !

Celoroční použití

 

 

  • Obsahuje:  18 druhů vnadících složek. Ve směsi převažují výrazné a velmi účinné rybí moučky: Krilová, tuňáková, LT 72, lososová, lososový protein LT 75, rybí vývar Fish liquid, rozpustný rybí protein LT 94, aj. Dále pak sušený mletý Gammarus, natrávená játra, Krill liquid, sušené mléko, syrovátka, kvasnice a extrudované suroviny - kukuřice, sója, rýže, obiloviny, aj. 
  • Charakteristika:  Jde o novou, ověřenou směs z výrazných rybích, mouček, sušeného mléka a vynikající netradiční suroviny - sušených Gammarusů, který dodává boilies nový, neotřelý, chuťový podtext. 

Moučka z Gammarusů je poměrně novou surovinou v rybolovné praxi. Díky tomu má boilies pro ryby neobvyklou chuť i vůni. Boilie má tmavě zelono namodralou barvu, s vůní po mořských plodech a spozadím švestky. V chladnější vodě vydrží 6 i více hodin, v teplém období cca 3 - 5 hod. dle průměru. Záleží ale hodně na teplotě vody a hlavně aktivitě bílé ryby.

  • Možnosti použití:  Boilies Krill se Švestkou 12 mm jsou účinné od brzkého jara do pozdního podzimu, při teplotě vody cca 6 - 24 °C.  Boilies 12 mm jsou vhodnou nástrahou především pro kaprovité ryby, ale nepohrdne ani velký cejn, jeseter, či parma.

Pro zvýšení vnadícího efektu a na prodloužení doby rozpadu boilies, při jeho použití jako nástrahy doporučuji obalit kuličku v našem Práškovém dipu Krill se švestkou. Doporučuji udělat více vrstev! Nebo ho ještě prolít tekutým krillemnebo lososovým proteinem.

  • Skladování a spotřeba: Boilies je konzervované a částečně sušené. Pokud jej chcete ještě více suché, nechte jej v prodyšném obalu na vzdušném místě ( nejlepší je přepravka na ovoce). Takto se vám boilies vysuší úplně a vydrží bez úhony po mnoho měsíců. Pak ho ale uzavřete do papírových pytlů, aby nevyprchávalo. 

Pokud jej ale necháte dlouhodobě uzavřené v neprodyšném PVC obalu, skladujte ho při teplotě do 12 °C  a spotřebujte max. do 10 měsíců od nákupu. Pro dlouhodobé skladování dejte boilies do mrazáku. Avšak 1-4 týdenní přepravu v PVC sáčcích na rýbářských výpravach boilies přežije bez problémů i v letních dnech. Nenechávejte však boilies za okny auta při plném slunečním svitu a ještě uzavřené v PVC sáčku. Pokud jej však dobře dosušíte, vydrží i v sáčku velmi dlouho.

Kvalita pro ryby, cena pro lidi!