Boilies - KRILL a OLIHEŇ - High Resistance - Vyberte balení: 2,5 kg

hvězda 1 hvězda 2 hvězda 3 hvězda 4 hvězda 5 (7)Počet hvězdiček je 5 z 5

Krmiva Hulín

Utažené boilies s prodlouženou dobou rozpadu nad 12 hod. Kombinace rybího masa, olihňové a krillové moučky+mořského Krillu. Obsahuje 40 % syrového rybího masa a vnitřností. Celoroční působnost! Více

Výrobce: Krmiva Hulín Kód produktu: KRLEXP22


Dostupné varianty

1 kg 266 Kč
2,5 kg 602 Kč
602 Kč s DPH
(240,80 Kč/kg)
Upřesněte výběr produktu
Varianta neexistuje
1 kg2,5 kg

Skladem
ks
Vyberte balení Dostupnost Cena s DPH Množství
Boilies - KRILL a OLIHEŇ - High Resistance - Vyberte balení: 2,5 kg 1 kg Skladem 266 Kč
Boilies - KRILL a OLIHEŇ - High Resistance - Vyberte balení: 2,5 kg 2,5 kg Skladem 602 Kč

JEDINEČNÁ KOMBINACE KRILLU A SYROVÉHO RYBÍHO MASA !

! Utažené těsto s rozpustností nad 12 hod. i v teplém období !

 

  • Obsahuje: 17 druhů vnadících složek. Ve směsi je 35 % syrového rybího masa a vnitřností z mořských i sladkovodních ryb! Dále pak krilová, krevetová a olihňová moučka, tekutý lososový protein, rybí extrakt Fish liquid, rozpustný rybí protein, játra, masové moučky aj. Mléčná bílkovina, kvasnice a mnoho druhů extrudovaných surovin - kukuřice, sója, hrách, rýže, obiloviny, aj.

Zvýšený podíl přírodního pojiva - syrová i sušená vejce, sušený vaječný bílek, pšeničný lepek a dehydrovaná krupice, aj. 

  •  Charakteristika:  Jde o silnou a výraznou rybí, bílkovinnou boilies, na základě specifických rybích mouček, ale hlavně podílu natráveného i klasického mořského krillu, včetně neupraveného, syrového, rybího masa a tuku. 

Boilie Krill a Oliheň má vysokou odolnost - High Resistance - proti předčasnému měknutí a otěru ve vodě.

Na českém trhu jsme asi jediní komerční výrobci, kdo používá syrové rybí maso do boilies! Syrové rybí maso je nositelem všech svých přirozených, specifických, pachových látek, které jsou tou nejbližší a nejznámější informací o potravě pro všechny naše lovné ryby.

Boilie má přirozenou, tmavě hnědo-červenou barvu, s mastným vzhledem. V chladnější vodě vydrží 24 i více hodin, v teplém období při teplotě vody 18 - 24 °C víc jak 12 hod. dle průměru. Záleží ale nejen na teplotě vody, ale hlavně na aktivitě bílé ryby.

  •  Možnosti použití: Boilies Krill a Oliheň High Resistance se použivá především jako chytací – nejlépe macerované, nebo dipované. Je vhodnou nástrahou pro kaprovité a jeseterovité ryby, nepohrdne ani sumec, parma, aj. Jde o boilie vhodné pro hlavní lovnou sezónu od jara do podzimu a to od teploty vody cca 10 °C. Především při potřebě méně častého přehazování při zavážení, v noci, nebo v při lovu na proudné řece.

Pro zvýšení vnadícího efektu a na prodloužení doby rozpadu boilies, při jeho použití jako nástrahy doporučuji jej obalit v našem Práškovém dipu krill oliheň. Doporučuji udělat více vrstev! Nebo ho ještě prolít tekutým krillemnebo Fish liquidem .  

  • Skladování a spotřeba: Boilies je konzervované a částečně sušené. Pokud jej chcete ještě více suché, nechte jej v prodyšném obalu na vzdušném místě ( nejlepší je přepravka na ovoce). Takto se vám boilies vysuší úplně a vydrží bez úhony po mnoho měsíců. Pak ho ale uzavřete do papírových pytlů, aby nevyprchávalo. 

Pokud jej ale necháte dlouhodobě uzavřené v neprodyšném PVC obalu, skladujte ho při teplotě do 12 °C  a spotřebujte max. do 10 měsíců od nákupu. Pro dlouhodobé skladování dejte boilies do mrazáku. Avšak 1 - 4 týdenní přepravu v PVC sáčcích na rýbářských výpravach boilies přežije bez problémů i v letních dnech. Nenechávejte však boilies za okny auta při plném slunečním svitu a ještě uzavřené v PVC sáčku. Pokud jej však dobře dosušíte, vydrží i v sáčku velmi dlouho.

hvězda 1 hvězda 2 hvězda 3 hvězda 4 hvězda 5 Počet hvězdiček je 5 z 5

Klady Za mě jedno z nejlepších boilies. Na tuto příchuť chycen můj osobák a mnoho dalších kaprů kolem 10 kg. V kombinaci s plovkou Banán - Meruňka se jedná ...více

Zápory

Pomohla Vám tato recenze? Ano(0) Ne(0)

Kvalita pro ryby, cena pro lidi!

Otevírací doba

Po - Pá 7:00 - 16:00

So - 7:00 - 11:00

30.4. - Zavřeno

1.5. - Zavřeno

8.5. - Zavřeno