Boilies - KARIBIK - Ø 30 mm - Vyberte balení: 1 kg


Směs s obsahem natrávených jater a hydrolyzovaných bílkovin. Velmi silná a bohatá směs. Více

Výrobce: Krmiva Hulín Kód produktu: BOKAR30-1


Dostupné varianty

1 kg 198 Kč
2,5 kg 470 Kč
5 kg 870 Kč
10 kg 1 680 Kč
198 Kč s DPH
Varianta neexistuje
1 kg2,5 kg5 kg10 kg
Skladem
ks
Vyberte balení Dostupnost Cena s DPH Množství
Boilies - KARIBIK - Ø 30 mm - Vyberte balení: 1 kg 1 kg Skladem 198 Kč
Boilies - KARIBIK - Ø 30 mm - Vyberte balení: 1 kg 2,5 kg Skladem 470 Kč
Boilies - KARIBIK - Ø 30 mm - Vyberte balení: 1 kg 5 kg Skladem 870 Kč
Boilies - KARIBIK - Ø 30 mm - Vyberte balení: 1 kg 10 kg Skladem 1 680 Kč

DLOUHODOBĚ TESTOVÁNO NAŠIM ZÁVODNÍM TÝMEM !

! PÁLIVÉ, KOŘENĚNÉ BOILIES S PEPŘEM A CHILLI !

 

  • Obsahuje:  19 druhů velmi kvalitních, středně šrotovaných surovin. Podstatou směsi je netradiční kombinace rybích mouček, ostře pálivých surovin a koření. Základní suroviny jsou tepelně opracované a mají tak mnohem intenzivnější přirozené aroma, lépe také uvolňují své přirozené aromatické látky a jsou proto velmi atraktivní pro ryby. Jedná se především o bisquit mouku, expandovanou ochucenou rýži, pekárenské produkty, drcené těstoviny. Extrudovanou kukuřici, hrách a pohanku, pražená semena olejnin, kokos, syrovátku, sušené mléko, kvasnice, různé rybí moučky. Určující aromatickou složkou je směs orientálního koření, Španělského pepře a Chlli koření, které si sám sestavil a odzkoušel náš vynikající specialista na extrémní závody v lovu kaprů!  
  • Charakteristika:  Jde o velmi netradiční, ostré, pálivé, boilies, které má celoroční použití.  Boilies Karibik je velmi kvalitní a surovinově bohatý typ, navazující na naše výrobky kořeněné řady. 

S přídavkem vysoce stravitelných škrobových a cukernatých surovin, natrávených bílkovin, výběrových rybích mouček a hlavně směsi ostře pálivých přírodních koření je tato kombinace pro ryby velmi atraktivní, a silně vnadící, což nám potvrzují naše vlastní zkušenosti a úspěchy u vody i na závodech. Boilies jsou pařené v páře, takže nedochází k výluhu lehce rozpustných surovin. Jako pojivová složka jsou použity vejce. 

V chladnější vodě ( do 12 °C ) vydrží i více jak 24 hodin, v teplejším období ( voda 18 - 22 °C ) vydrží 12 - 14 hod. Doba rozpustnosti záleží nejen na teplotě vody, ale hlavně aktivitě bílé ryby! Pozor, pokud je jich ve vodě moc, "ozobou" jakkoliv pevnou kuličku za třetinu času, což hodně rybářů nebere v potaz a přisuzují rychlou rozpustnost špatné kvalitě boilies! Kujičky mají zeleno-žlutou, přirozenou barvu po použitých surovinách s výraznou a velmi příjemnou kořeněnou vůní. 
 
Neobsahují umělá barviva ani syntetická aromata, jen a pouze přírodní suroviny.
Mnohé suroviny pochází z potravinářského průmyslu!
 
  • Možnosti použití:  Při testování nám boilies Karibik fungovalo velmi dobře jak na chladné vodě, tak i v letním období. Boilies se použivají především pro lov velkých ryb – nejlépe macerované a dipované. Doporučuji k boilies přikoupit některý z našich boosterů, které použijete pro jejich maceraci (namáčení), nebo jej obalit v některém z našich práškových dipů., nebo obalovacím těstěVýrazně tak zvýšíte rychlost vnadícího efektu a prodloužíte dobu rozpadu!
  • Skladování a spotřeba: Boilies je konzervované a částečně sušené. Pokud jej chcete ještě více suché, nechte jej v prodyšném obalu na vzdušném místě ( nejlepší je přepravka na ovoce). Takto se vám boilies vysuší úplně a vydrží bez úhony po mnoho měsíců. Pak ho ale uzavřete do papírových pytlů, aby nevyprchávalo.

Pokud jej ale necháte dlouhodobě uzavřené v neprodyšném PVC obalu, skladujte ho při teplotě do 12 °C  a spotřebujte max. do 10 měsíců od nákupu. Pro dlouhodobé skladování dejte boilies do mrazáku. Avšak 1-4 týdenní přepravu v PVC sáčcích na rýbářských výpravach boilies přežije bez problémů i v letních dnech. Nenechávejte však boilies za okny auta při plném slunečním svitu a ještě uzavřené v PVC sáčku. Pokud jej však dobře dosušíte, vydrží i v sáčku velmi dlouho.