Boilies - KARIBIK - Ø 12 mm - Vyberte balení: 250 g

-29% Výprodej

Krmiva Hulín

Vysoce atraktivní směs, z netradičně kombinovaných surovin, se Španělským pepřem a orientálním kořením. Vynikající účinnost po celý rok! Více

Výrobce: Krmiva Hulín Kód produktu: SRK13d020


Dostupné varianty

250 g 67 Kč
1 kg 172 Kč
67 Kč s DPH
Původní cena 95 Kč, Ušetříte 29% (28 Kč)
Varianta neexistuje
250 g1 kg
Skladem
ks
Vyberte balení Dostupnost Cena s DPH Množství
Boilies - KARIBIK - Ø 12 mm - Vyberte balení: 250 g 250 g Skladem 67 Kč
Boilies - KARIBIK - Ø 12 mm - Vyberte balení: 250 g 1 kg Skladem 172 Kč

Kombinovaný typ surovin = pálivé + rybí + orientální koření.  

! Vynikající výsledky - celoroční účinnost !

 

  • Obsahuje:  19 druhů velmi kvalitních, středně šrotovaných surovin. Podstatou směsi je netradiční kombinace rybích mouček, ostře pálivých surovin a koření. Základní suroviny jsou tepelně opracované a mají tak mnohem intenzivnější přirozené aroma, lépe také uvolňují své přirozené aromatické látky a jsou proto velmi atraktivní pro ryby. Jedná se především o bisquit mouku, expandovanou ochucenou rýži, cukerné kandity, drcené těstoviny. Extrudovanou kukuřici, hrách a pohanku. Sladké pečivo, pražená semena olejnin, kokos, syrovátku, sušené mléko, kvasnice, různé rybí moučky. Určující aromatickou složkou je směs orientálního koření, Španělského pepře a Chlli koření, které si sám sestavil a odzkoušel náš vynikající specialista na extrémní závody v lovu kaprů. 
  • Charakteristika:  Jde o velmi netradiční pálivé boilies , které má celoroční použití.  Boilies Karibik je velmi kvalitní a surovinově bohatý typ, navazující na naše výrobky kořeněné řady.  Je také vynikající na závody v lovu ryb – odzkoušeno s velkým úspěchem

S přídavkem vysoce stravitelných škrobových a cukernatých surovin, natrávených bílkovin, výběrových rybích mouček a hlavně směsi přírodních koření je tato kombinace pro ryby velmi atraktivní, a silně vnadící, což nám potvrzují naše vlastní zkušenosti a úspěchy u vody i na závodech. Boilies jsou pařené v páře, takže nedochází k výluhu lehce rozpustných surovin. Jako pojivová složka jsou použity vejce. 

V chladnější vodě vydrží 12 mm Karibik i více jak 5 hodin, v teplém období 3 - 4 hod. Doba rozpustnosti však hodně záleží na teplotě vody, a hlavně aktivitě bílé ryby! Pozor, pokud je jich ve vodě moc, "ozobou" jakkoliv pevnou kuličku za třetinu času. 
Boilies mají zelenožlutou, přirozenou barvu po použitých surovinách s výraznou a příjemnou kořeněnou vůní. 
 
Mnohé suroviny pochází z potravinářského průmyslu!
 
  • Možnosti použití: Boilies se dají použít celoročně, především jako chytací, nejlépe macerované a dipované. Doporučuji k těmto boilies přikoupit některý z našich boosterů (je i ve stejné příchuti), které použijete pro jejich maceraci (namáčení). Chytací boilies doporučuji obalit v některém z našich práškových dipů  (i stejné příchutě), nebo v obalovacím těstě. Výrazně tak zvýšíte rychlost vnadícího efektu a prodloužíte významě dobu rozpadu! Vhodné i pro lov na feeder,  nebo i jako přísada do method mixů. 

Boilies 12 mm můžete také prošít bavlnkou a chytat na něj jako na rohlíkové boilies, zavěšené přímo na háček.

  • Skladování a spotřeba: Boilies je konzervované a částečně sušené. Pokud jej chcete ještě více suché, nechte jej v prodyšném obalu na vzdušném místě ( nejlepší je přepravka na ovoce). Takto se vám boilies vysuší úplně a vydrží bez úhony po mnoho měsíců. Pak ho ale uzavřete do papírových pytlů, aby nevyprchávalo.

Pokud jej ale necháte dlouhodobě uzavřené v neprodyšném PVC obalu, skladujte ho při teplotě do 12 °C  a spotřebujte max. do 10 měsíců od nákupu. Pro dlouhodobé skladování dejte boilies do mrazáku. Avšak 1-4 týdenní přepravu v PVC sáčcích na rýbářských výpravach boilies přežije bez problémů i v letních dnech. Nenechávejte však boilies za okny auta při plném slunečním svitu a ještě uzavřené v PVC sáčku. Pokud jej však dobře dosušíte, vydrží i v sáčku velmi dlouho.

Kvalita pro ryby, cena pro lidi!