Boilies - JESETER - Black Halibut se sýrem - Vyberte balení: 300 g

Novinka

Krmiva Hulín

Speciální složení boilies pro cílený lov jeseterů. Vynikající ale i na lov trofejních kaprů! Obsahuje vše nač jeseter velmi dobře reaguje - viz. složení v popisu výrobku. Silně aromatizováno! Celoroční účinnost. Více

Výrobce: Krmiva Hulín Kód produktu: BOJE-1


Dostupné varianty

300 g 115 Kč
1 kg 252 Kč
115 Kč s DPH
Upřesněte výběr produktu
Varianta neexistuje
300 g1 kg

Skladem
ks
Vyberte balení Dostupnost Cena s DPH Množství
Boilies - JESETER - Black Halibut se sýrem - Vyberte balení: 300 g 300 g Skladem 115 Kč
Boilies - JESETER - Black Halibut se sýrem - Vyberte balení: 300 g 1 kg Skladem 252 Kč

! Specialita pro cílený lov jeseterů !

 

  • Složení:  Halibut moučka, Olihňová moučka, Játrový protein, Rýžová mouka, Krevetová moučka, Masová moučka, Pšeničné klíčky, Kukuřičná mouka, Krevetová pasta, Belachanová kostka, Sýrové aroma aj.
  •  Charakteristika: Dominantní složkou celé směsi je Halibut moučka, Olihňová a Krevetová moučka, které jsou osvědčenými atraktory. Spolu s dalšími, výrazně aromatickými rybími moučkami a sýrovým aroma tvoří neodolatelnou nástrahu pro jesetery, ale také pro trofejní kapry nebo sumce s účinností po většinu roku. Barva boilies je hnědá, vůně je přirozená po použitých surovinách a sýrovém aroma.

  •  Možnosti použití: Boilies vhodné na silně prochytávané soukromé vody jako specialita pro cílený lov jeseterů, ale je vynikající také pro lov trofejních kaprů a sumců. Použitelné do teploty vody cca od 7 °C. V chladnější vodě vydrží 12 i více hodin, v teplém období s teplotou vody nad 20 °C je odolnost boilies cca 5 - 6 hod. dle průměru. Zde to záleží hlavně na aktivitě bílé ryby, která výrazně krátí jeho životnost. 

Pro zvýšení vnadícího efektu doporučujeme vnadit Black Halibut peletami zalitými Black halibut liquidem. Vše můžete také kombinovat s naším boilies Black Halibut.

  • Skladování a spotřeba: Boilies je konzervované a částečně sušené. Pokud jej chcete ještě více suché, nechte jej v prodyšném obalu na vzdušném místě ( nejlepší je přepravka na ovoce). Takto se vám boilies vysuší úplně a vydrží bez úhony po mnoho měsíců. Pak ho ale uzavřete do papírových pytlů, aby nevyprchávalo.

    Pokud jej ale necháte dlouhodobě uzavřené v neprodyšném PVC obalu, skladujte ho při teplotě do 15 °C  a spotřebujte cca do 6 měsíců od nákupu. Pro dlouhodobé skladování dejte boilies do mrazáku. Avšak 1 - 4 týdenní přepravu v PVC sáčcích na rýbářských výpravach boilies přežije bez problémů i v letních dnech. Nenechávejte však boilies za okny auta při plném slunečním svitu a ještě uzavřené v PVC sáčku.

    Kvalita pro ryby, cena pro lidi!