Boilies - JÁTROVÉ - Ø 30 mm - Vyberte balení: 1 kg

hvězda 1 hvězda 2 hvězda 3 hvězda 4 hvězda 5 (2)Počet hvězdiček je 4 z 5

Krmiva Hulín

Směs s obsahem natrávených jater a hydrolyzovaných bílkovin. Velmi silná a bohatá směs. Více

Výrobce: Krmiva Hulín Kód produktu: BOJA30-1


Dostupné varianty

1 kg 196 Kč
2,5 kg 461 Kč
5 kg 878 Kč
10 kg 1 655 Kč
196 Kč s DPH
(196 Kč/kg)
Varianta neexistuje
Skladem
ks
Vyberte balení Dostupnost Cena s DPH Množství
Boilies - JÁTROVÉ - Ø 30 mm (Krmiva Hulín, BOJA30-1) | Krmiva Hulín 1 kg Skladem 196 Kč
Boilies - JÁTROVÉ - Ø 30 mm (Krmiva Hulín, BOJA30-1) | Krmiva Hulín 2,5 kg Skladem 461 Kč
Boilies - JÁTROVÉ - Ø 30 mm (Krmiva Hulín, BOJA30-1) | Krmiva Hulín 5 kg Skladem 878 Kč
Boilies - JÁTROVÉ - Ø 30 mm (Krmiva Hulín, BOJA30-1) | Krmiva Hulín 10 kg Skladem 1 655 Kč
  • Obsahuje: 22 druhů velmi kvalitních, jemně až středně mletých surovin. Základem jsou extrudované (upravené "šokovým" teplem) a pařené suroviny s vysokým podílem natrávených jater, hydrolyzované bílkoviny a pivovarských kvasnic. Tepelně upravené suroviny a natrávené bílkoviny jsou základem ve směsích všech předních, evropských výrobců krmiv pro umělý chov ryb.
Dále směs obsahuje: rybí moučku,  soubor esenciálních aminokyselin, vaječnou bílkovinu, expandovanou rýži, krmné kvasnice, ovocné cukry, melasu, CSL mouku,  aj.

  • Charakteristika: Jde o velmi bohatý typ boilies na tepelně, nebo enzymaticky upravené suroviny. Netradiční kombinace natrávených jater a pivovarských kvasnic dává směsi zvláštní charakter, vůni i chuť. Ve vodě pak tyto boilies vnadí nejen svými lehce stravitelnými surovinami, ale také natrávenou bílkovinnou složkou, obsahující přírodní organické kyseliny, obsažené v přirozené, rozkládající se potravě ve vodě. Tato kombinace je pro ryby velmi atraktivní, což nám potvrzují naše vlastní zkušenosti a úspěchy u vody. 

Boilies jsou pojeny vejci a dalšími speciálními potravinářskými složkami. Jsou pařené v páře, čímž si udrží maximum přirozených chuťových i pachových látek. V chladnější vodě vydrží i více, jak 12 hodin, v teplém období 8 - 10 hod. Doba rozpustnosti však záleží nejen na teplotě vody, ale hlavně na aktivitě bílé ryby! Pokud je jich ve vodě hodně, "ozobou" jakkoliv odolné boilies za  polovinu času! Bolies má přirozenou hnědou barvu po sušených játrech a dalších použitých surovinách se specifickou vůní s příchutí pivovarských kvasnic! 

  • Možnosti použití: Boilies se použivají  jako chytací, nejlépe macerované a dipované, nebo jako vnadící – vysušené. Doporučuji k těmto boilies přikoupit některý z našich boosterů (je i ve stejné příchuti), které použijete pro jejich maceraci (namáčení). Chytací boilies doporučuji obalit v některém z našich práškových dipů  (i stejné příchutě), nebo v obalovacím těstě. Výrazně tak zvýšíte rychlost vnadícího efektu a prodloužíte významě dobu rozpadu!
  • Skladování a spotřeba: Boilies je konzervované a částečně sušené. Pokud jej chcete ještě více suché, nechte jej v prodyšném obalu na vzdušném místě ( nejlepší je přepravka na ovoce). Takto se vám boilies vysuší úplně a vydrží bez úhony po mnoho měsíců. Pak ho ale uzavřete do papírových pytlů, aby nevyprchávalo.

Pokud jej ale necháte dlouhodobě uzavřené v neprodyšném PVC obalu, skladujte ho při teplotě do 12 °C  a spotřebujte max. do 10 měsíců od nákupu. Pro dlouhodobé skladování dejte boilies do mrazáku. Avšak 1 - 4 týdenní přepravu v PVC sáčcích na rýbářských výpravach boilies přežije bez problémů i v letních dnech. Nenechávejte však boilies za okny auta při plném slunečním svitu a ještě uzavřené v PVC sáčku. Pokud jej však dobře dosušíte, vydrží i v sáčku velmi dlouho.

Kvalita pro ryby, cena pro lidi!