Boilies - CALYPSO - Ø 20 mm - Vyberte balení: 1 kg

Nejžádanější

Krmiva Hulín

Naše trvale nejprodávanější boilies! S přírodním, červeným kořením a česnekem. Velmi kvalitní a účinné především v chladné vodě do 20 °C - včetně zimních měsíců ! Více

Výrobce: Krmiva Hulín Kód produktu: BOCA20-2


Dostupné varianty

500 g 120 Kč
1 kg 216 Kč
2,5 kg 514 Kč
5 kg 973 Kč
10 kg 1 866 Kč
216 Kč s DPH
(216 Kč/kg)
Varianta neexistuje
Skladem
ks
Vyberte balení Dostupnost Cena s DPH Množství
Boilies - CALYPSO - Ø 20 mm (Krmiva Hulín, BOCA20-1) | Krmiva Hulín 500 g Skladem 120 Kč
Boilies - CALYPSO - Ø 20 mm (Krmiva Hulín, BOCA20-1) | Krmiva Hulín 1 kg Skladem 216 Kč
Boilies - CALYPSO - Ø 20 mm (Krmiva Hulín, BOCA20-1) | Krmiva Hulín 2,5 kg Skladem 514 Kč
Boilies - CALYPSO - Ø 20 mm (Krmiva Hulín, BOCA20-1) | Krmiva Hulín 5 kg Skladem 973 Kč
Boilies - CALYPSO - Ø 20 mm (Krmiva Hulín, BOCA20-1) | Krmiva Hulín 10 kg Skladem 1 866 Kč

! Naše nejprodávanější boilies !

Vynikající na chladnou vodu !

 

  • Obsahuje: 18 druhů velmi kvalitních, středně mletých surovin. Základem jsou extrudované suroviny a drcené tzv. ptačí zoby. Tepelně upravené suroviny mají intenzivnější přirozené aroma a mnohem lépe uvolňují tyto látky do vody.

Dále směs obsahuje:  Hydrolyzovaný hovězí protein, enzymaticky upravená játra, rozpustný rybí protein, vaječnou bílkovinu, mléčnou bílkovinu, kvasnice, 4 druhy drcených olejnatých semen vč. konopí a nigeru. Lososový olej, ovocné cukry, drcený přírodní česnek a směs několika druhů bylin a červeného koření, které spolu s ostatními surovinami zajišťují vysokou účinnost především v chladné vodě.

  • Charakteristika:  Jde o boilies pro aktivní rybolov, s dobrou rozpustností, především v chladnějším období podzimu, zimy a jara. Je určeno pro ty, kdo chtějí chytat aktivně, a ne jen čekat dlouhé hodiny bez záběru na trofejní rybu. Je perfektní i na závody v lovu ryb – což máme sami odzkoušeno s velkým úspěchem u našeho závodního týmu! 
Jedná se o velmi kvalitní a surovinově bohatý typ boilies, s přídavkem vysoce stravitelných škrobových surovin, natrávených bílkovin a rybích olejů s vysokým podílem nenasycených masných kyselin (tzv. Omega 3 a 6), které jsou přirozenou složkou rybího masa. Ve vodě pak tyto boilies vnadí také natrávenou bílkovinnou složkou, obsahující přírodní organické kyseliny, obsažené v rozkládající se potravě. Tato kombinace se nám ukázala, že je pro ryby výrazně atraktivní, což nám potvrzují naše úspěchy na závodech. Boilies jsou pařené v páře, takže nedochází při vaření k výluhu lehce rozpustných surovin. Jako pojivová složka jsou použity vejce. 
 
V chladnější vodě ( do 12 °C ) vydrží i více jak 12 hodin, v teplejším období ( voda 15 - 20 °C ) vydrží 6 - 8 hod. dle průměru. Doba rozpustnosti záleží nejen na teplotě vody, ale hlavně aktivitě bílé ryby! Pozor, pokud je jich ve vodě moc, "ozobou" jakkoliv pevnou kuličku za třetinu času, což hodně rybářů nebere v potaz a přisuzují rychlou rozpustnost špatné kvalitě boilies! Kuličky mají tmavě červenou, přirozenou barvu po použitých surovinách ( koření + extrakt z červené papriky a Robin Redu)  s výraznou česnekově kořeněnou vůní.   

  • Možnosti použití:  Dlouhodobě se nám Calypso velmi dobře a účinně osvědčilo na chladné vodě, hlavně od podzimu do jara, při teplotě vody 4 - 18 °C. Vynikající i na rychlé chytání při jarních a podzimních závodech! V letních vedrech už tak účinné nebylo, to chytají dobře např. Masové, Játrové, Halibut  a Rybí boilies. Perfektně na něj berou i velcí cejni, jelci, parmy aj. Boilies se použivají  jako chytací – nejlépe macerované a dipované, nebo jako vnadící. Doporučuji k boilies přikoupit některý z našich boosterů, které použijete pro jejich maceraci (namáčení), nebo jej obalit v některém z našich práškových dipů., nebo obalovacím těstěVýrazně tak zvýšíte rychlost vnadícího efektu a prodloužíte dobu rozpadu!
  • Skladování a spotřeba: Boilies je konzervované a částečně sušené. Pokud jej chcete ještě více suché, nechte jej v prodyšném obalu na vzdušném místě ( nejlepší je přepravka na ovoce). Takto se vám boilies vysuší úplně a vydrží bez úhony po mnoho měsíců. Pak ho ale uzavřete do papírových pytlů, aby nevyprchávalo. 

Pokud jej ale necháte dlouhodobě uzavřené v neprodyšném PVC obalu, skladujte ho při teplotě do 12 °C  a spotřebujte max. do 10 měsíců od nákupu. Pro dlouhodobé skladování dejte boilies do mrazáku. Avšak 1 - 4 týdenní přepravu v PVC sáčcích na rýbářských výpravach boilies přežije bez problémů i v letních dnech. Nenechávejte však boilies za okny auta při plném slunečním svitu a ještě uzavřené v PVC sáčku. Pokud jej však dobře dosušíte, vydrží i v sáčku velmi dlouho.

Kvalita pro ryby, cena pro lidi!