Boilies - BRAMBORA s HMYZÍM MASEM - Vyberte balení: 500 g

Akce -10% Novinka

Krmiva Hulín

Osvědčená klasika - bramborové těsto s kmínem, v kombinaci s moderní surovinou - syrovým hmyzím masem a hmyzí moučkou. Spolu s dalšími osvědčenými produkty, jako jsou rybí moučky, arktický krill, játrový protein aj. To vše dává tomuto boilies uplně nový a neokoukaný charakter, netradičkní a účinné aroma i chuť i pro velmi mazané a opatrné kapry. Tímto boilies však nepohrdnou ani jiné druhy ryb. Aktivní a účinné po celé hlavní rybolovné období. Více

Výrobce: Krmiva Hulín Kód produktu: BOBH-1


Dostupné varianty

500 g 108 Kč
1 kg 194 Kč
2,5 kg 461 Kč
5 kg 873 Kč
10 kg 1 674 Kč
108 Kč s DPH
Původní cena 120 Kč, Ušetříte 10% (12 Kč)
(216 Kč/kg)
Upřesněte výběr produktu
Varianta neexistuje
500 g1 kg2,5 kg5 kg10 kg

Skladem
ks
Vyberte balení Dostupnost Cena s DPH Množství
Boilies - BRAMBORA  s HMYZÍM MASEM - Vyberte balení: 500 g 500 g Skladem 108 Kč
Boilies - BRAMBORA  s HMYZÍM MASEM - Vyberte balení: 500 g 1 kg Skladem 194 Kč
Boilies - BRAMBORA  s HMYZÍM MASEM - Vyberte balení: 500 g 2,5 kg Skladem 461 Kč
Boilies - BRAMBORA  s HMYZÍM MASEM - Vyberte balení: 500 g 5 kg Skladem 873 Kč
Boilies - BRAMBORA  s HMYZÍM MASEM - Vyberte balení: 500 g 10 kg Skladem 1 674 Kč

! Vyzkoušejte tuto novinku nyní za zavádějící cenu !

! Stará, osvědčená bramborová klasika s moderní hmyzí surovinou !

! Poměr živin i surovin jako u směsí pro výkrm kapra !

! Obsahuje vše co je rybám přirozené !

  • Obsahuje: 18 druhů velmi kvalitních, středně mletých surovin. Základním pojivem jsou extrudované suroviny - jde o tepelně upravené suroviny, které mají vysokou stravitelnost, intenzivnější aroma a lepší rozpustnost ve vodě: Bramborové vločky, Celozrnná rýže, Sójová mouka, Pšeničné klíčky. Z živočišných surovin to je: Mleté syrové hmyzí maso larvy Bráněnky, surová Hmyzí moučka, rybí moučka LT 72%, Sušená i tekutá játra, Krillová moučka, Sardinkový protein, kvasnice, vejce, syrovátka, aj. Dále směs obsahuje drcený i celý kmín a silné aroma vařených brambor.
  • Obsah živin:  Bílkoviny - 34 %, Tuk - 12 %, Popeloviny - 4 %, Škrob - 25 %, Cukry - 8 %, Vlhkost - 18 %. 
  • Charakteristika:  Naše Bramborové boilies bylo vytvořeno s myšlenkou využít starou osvědčenou bramborovo-rýžovou směs v kombinaci s novodobým trendem ve výživě - hmyzí bílkovinou. Zároveň byl kladen důraz na skladbu živin tak, aby jejich vzájemný poměr odpovídal potřebám kaprovitých ryb, dle moderních krmivářských poznatků z intenzivní výroby kapra a nešlo o "neznámou patlaninu" koncentrátů, aromat a barviv, jako to bývá nezřídka u výrobců boilies zvykem. Směs byla zpracována za pomoci krmivářského programu, který dlouhodobě vlastnime a proto jsou naše suroviny v Bramborovém boilies seřazeny tak, aby jejich poměry odpovídaly potřebám výživy ryb, měly pro ně nutriční smysl a nešlo jen o "aromatické, barevné kuličky" s neznámím obsahem živin.  

Směs Bramborových vloček a syrového hmyzího masa, v podobě mletých larev mouchy Bráněnky, dává základ dobře stravitelné a pachově velmi zajimavé kombinaci surovin, na kterou ryby perfektně reagují. Obzvláště vůně a chuť rozemletých larev hmyzu je pro ryby velmi lákavou složkou, kterou dobře znají ze svého přirozeného prostředí. K rychlému vnadícímu efektu ještě přispívá přídavek snadno rozpustných rybích a játrových proteinů. Pojivost směsi zajišťuje vedle bramborového těsta ještě vysoce stravitelná celozrnná rýžová mouka a chuťově výrazná plnotučná sójová mouka. To vše je samozřejmě tepelně upraveno pro vysokou chutnost a stravitelnost, což předurčuje tuto boiliesovou směs k velmi dobrým výkonům v lovu kaprovytých ryb.

Co se týče trvanlivosti tak v chladnější vodě ( do 15 °C ) vydrží boilies i více jak 8 hodin, v teplejším období ( voda 18 - 25 °C ) vydrží 4 - 8 hod. dle průměru. Doba rozpustnosti záleží nejen na teplotě vody, ale hlavně aktivitě bílé ryby! Pozor, pokud je jich ve vodě moc, "ozobou" jakkoliv pevnou kuličku za třetinu času, což hodně rybářů nebere v potaz a přisuzují rychlou rozpustnost špatné kvalitě boilies! Kuličky mají "špinavě" žlutou barvu po použitých surovinách a velmi specifickou "zemitou" vůni brambor s pozadím hmyzímo masa a kmínu.  
  • Možnosti použití: Vhodné na silné prochytávané svazové nebo soukromé vody, kde skoro každý krmí a chytá na silně aromatizované, barvené výrobky s přemírou koncentrovaných proteinů, kdy skladba živin je zcela mimo běžné potřeby kara. Pak se ryba ráda vrací k takovým výrobkům, které jsou ji přirozeně blízké, co Bramborové boilies s hmyzím proteinem jistě je. Dlouhodobě se nám boilies osvědčilo od jara do podzimu, při teplotě vody od 10 °C. Perfektně na něj berou i velcí cejni, jelci, parmy  nebo amuři, nepohrdl však ani menší sumec. Boilies se použivají jako chytací – nejlépe macerované a dipované nebo jako vnadící. Doporučuji k boilies přikoupit některý z našich boosterů, které použijete pro jejich maceraci (namáčení), nebo jej obalit v některém z našich práškových dipů., nebo obalovacím těstěVýrazně tak zvýšíte rychlost vnadícího efektu a prodloužíte dobu rozpadu.
  • Skladování a spotřeba: Boilies je konzervované a částečně sušené. Pokud jej chcete ještě více suché, nechte jej v prodyšném obalu na vzdušném místě ( nejlepší je přepravka na ovoce). Takto se vám boilies vysuší úplně a vydrží bez úhony po mnoho měsíců. Pak ho ale uzavřete do papírových pytlů, aby nevyprchávalo jeho aroma. 

Pokud jej ale necháte dlouhodobě uzavřené v neprodyšném PVC obalu, skladujte ho při teplotě do 18 - 20 °C  a spotřebujte max. do 10 měsíců od nákupu. Pro dlouhodobé skladování dejte boilies do mrazáku. Avšak 1-4 týdenní přepravu v PVC sáčcích na rýbářských výpravach boilies přežije bez problémů i v letních dnech. Nenechávejte však boilies za okny auta při plném slunečním svitu a ještě uzavřené v PVC sáčku. Pokud jej však dobře dosušíte, vydrží i v sáčku velmi dlouho.

Kvalita pro ryby, cena pro lidi!