- KRMIVA A SMĚSI PRO RYBOLOV
- AKTUÁLNÍ NOVINKY
- ATRAKTORY
- AROMA
- BARVY
- BOILIES
- BOILIES MIXY
- BOOSTERY
- DÁRKOVÉ POUKAZY
- DIPY
- EXTRUDY a MARSHMALLOW
- FEEDER PROGRAM
- GRANULE
- KRMÍTKOVÉ SMĚSI
- METHOD MIXY
- MIXY ZIG RIG
- MIXY DO PVA - NÁPLNĚ
- PARTIKLY a SEMENA
- PELETY
- SIRUPY a CSL
- SUROVINY PRO VÝROBU
- SUŠENÝ HMYZ A RYBIČKY
- TEKUTÉ POTRAVY
- TĚSTA - OBALOVACÍ
qiwg dquwhu dqw hudwq
qiwg
qiwg dquwhu dqw hudwq
qiwg dquwhu dqw hudwq
qiwg dquwhu dqw hudwq
qiwg dquwhu dqw hudwq
qiwg dquwhu dqw hudwq
Pelety Boilies - FRANKFURTSKÁ KLOBÁSA, 250 g
Žádné hodnocení. Kód: PBFK31
Novinka na sezónu 2017 !
! Pikantní, kořeněná klobásová směs pro ryby z výběrových surovin !
- Obsahuje: 22 druhů velmi kvalitních, na základě letitých provozních a závodních zkušeností, vybraných surovin. Směs masových mouček, sladkovodní a krevetová moučka, rozpustný rybí protein, fish liquid, extrudovaná sojová a kukuřičná mouka, bisquit mouka, CSL mouka, ptačí zob, pivovarské kvasnice, pšeničné klíčky.
Dále směs obsahuje: Sušené mléko, syrovátka, sušená natrávená játra, lososový protein, sušená vejce, směs přírodního koření "Frankfurtská klobása", Robin red, přírodní česnek, niger, černý pepř.
- Charakteristika: Základem je naše osvědčená kombinace masových a rybích surovin, smíchaných s profesionálními, tekutými a sypkými přírodními směsmi koření, charakteristických pro typ frankfurtské klobásy. Boilies tak má unikátní vůni, které se jen těžko odolává, aby jste neochutnali - ale to nedělejte, je to přece jen směs pro ryby :-) !
Směs na pelety je vyrobena velmi obdobně jako je tomu u našich boilies stejné řady, a jsou také tepelně upraveny v páře, takže pak vydrží ve vodě 5 - 8 hodin, dle průměru. Doba rozpustnosti však záleží na teplotě vody, a hlavně aktivitě bílé ryby! Pokud je jich ve vodě hodně,"ozobou" jakkoliv tvrdou peletu za zlomek času! Ve studené vodě pak vydrží dvojnásobek uvedené doby.
Pelety mají tmavě červeno-hnědou barvu po použitých surovinách s výraznou kořeněnou vůní po Frankfurtské směsi.
- Možnosti použití: Vařené pelety Frankfurtská klobása se používají především jako chytací, a to i na feeder, nejlépe macerované a dipované. Doporučuji k těmto peletám přikoupit Booster Frankfurtská klobása, který použijete pro jejich maceraci (namáčení).
Namočené pelety ještě obalte v jakémkoli našem práškovém dipu. Výrazně tak zvýšíte rychlost vnadícího efektu a prodloužíte dobu rozpadu pelety.
- Skladování: Výrobky jsou stabilizovány přírodními stabilizátory. Pelety nechte dobře uzavřené v krabičce, nebo PVC sáčku. Skladujte při teplotě od – 20 do +8 °C ( mražák, nebo chladnička ).
Přechodné zahřátí na vyšší teploty na výpravách nevadí, jen je pak opět uložte do chladu. Nenechávejte pelety za okny auta při plném slunečním svitu ! Doporučená doba skladovatelnosti 10 měsíců od nákupu.
Váha | 0.25 kg |



