Nejžhavější novinka!

 

       PELETY BOILIES TYPU

       POMERANČ a CHILLI 

         ! Novinka 2017 !

 Rok testování na závodech !

Výběrové rybí moučky, mléčné produkty, citrusový extrakt, ostré chili papričky.

    ! Vynikající výsledky !

    

Dárkové poukazy
Chcete udělat radost své drahé polovičce a nevíte si rady s výběrem zboží? Dárkovým poukazem to vyřešíte elegantně. V nabídce 300,- 500,- 1000,- 2500,-

 

 

 

 

 

 

Patička Vše od vody

 

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Podobné zboží
S tímto zbožím kupují
Rybolov na Zámečku

Zboží 3 / 27
Kód: OTBS30
Krmiva Hulín Výrobce: Krmiva Hulín

Obalovací těsto - BELACHAN a SÝR, 100 g

Bohatá a sytá kombinace Belachanu, fermentovaných krevet, natráveného krillu, pravého zrajícího sýru a Španělského pepře.
Připraveno k odeslání
AKCE! -30 %
Běžná cena: 80 Kč
Ušetříte: 18 Kč
Cena bez DPH: 54 Kč
Cena s DPH: 62 Kč , plus doprava
 

1 hodnocení
Varianty Obalovací těsto - BELACHAN a SÝR, 100 g
Obalovací těsto - BELACHAN a SÝR, 250 g Obalovací těsto - BELACHAN a SÝR, 250 g Kód: OTBS31  
AKCE! -30 %
92 Kč
Detail
Obalovací těsto - BELACHAN a SÝR, 500 g Obalovací těsto - BELACHAN a SÝR, 500 g Kód: OTBS32  
AKCE! -30 %
150 Kč
Detail
Obalovací těsto - BELACHAN a SÝR, 1 kg Obalovací těsto - BELACHAN a SÝR, 1 kg Kód: OTBS33  
AKCE! -30 %
200 Kč
Detail
Obalovací těsto - BELACHAN a SÝR, 100 g

 

Novinka pro sezónu 2015 !

! Pikantní kombinace přírodních natrávených surovin !

Belachan - Krill - Zrající sýr - Španělský pepř

 

  • Charakteristika: Těsto má specifický základ ve složení jako boilie mix Belachan & Sýr  (více o složení v sekci " Boilie Mixy "). Směs je tříděná, velmi jemně mletá, přesetá na sítech a obsahuje více instantních surovin se snadnou rozpustností ve vodě.

Směs na toto obalovací těsto vznikla na základě kombinace biologicky upravených a stále aktivních surovin, na které ryby vždy perfektně reagují. BELACHAN je název z asijské kuchyně, kdy jde o silný ochucovací doplněk v koncentrované podobě. Jsou to fermentované krevety se solí a kořením, upravené do struktury pasty, která má opravdu velmi silný a specifický pach. V české kuchyni asi těžko použitelná surovina, zato pro ryby je neodolatelná, nakonec tak, jako všechny rozkládající se bílkoviny. 

Významné složky směsi: Směs je doplněna o enzymaticky upravený Krill liquid, což je enzymy rozložený ( natrávený ) arktický plankton, který se převážně skládá z larev různých druhů korýšů. Jako další velmi výrazná složka je použit zrající tvarohový sýr, který má nezaměnitelné aroma, bakteriemi narušených, mléčných bílkovin. Posledním z výrazných atraktorů je Španělský pepř, který dává směsi pikantní příchuť a je praxí ověřeno, že určitý podíl pálivých přísad má na ryby velmi dobrý účinek!

Netradiční kombinace těchto surovin, dává směsi opravdu velmi originální charakter, vůni i chuť. Těsto má hnědou barvu výraznou vůni po fermentovaných surovinách. Použitím obalovacího těsta urychlíte a zesílíte vnadící efekt nástrahy a hlavně také prodloužíte její životnost (rozpad) ve vodě až na dvojnásobek! Účinnost však umí výrazně zkrátit hojná přítomnost bílé ryby!

 
  • Použití: Těstem se obalují nástrahy (boilies a pelety s dírkou), nebo se na něj dá přímo chytat tak, že se natlačí rovnou na háček. Je účinné jak v jarním, či podzimním, chladnějším období, tak i v teplé období hlavní sezóny, díky vysokému obsahu rybích a instantních surovin. 

 

  • Skladování:  Skladujte do 15 °C, pak těsto vydrží až 12 měsíců. Trvanlivost v hermeticky uzavřeném obalu při pokojové teplotě je cca 6 měsíců.

Cizorodé látky ulpělé z rukou na těstě při jeho používání, mohou způsobit v teple jeho brzké plesnivění v místě dotyku!

 

Specifikace
Váha 0.1 kg
Hodnocení
Ondřej hodnotil: Čas: 17:19 Datum: 07.04.2015
Můžu jen doporučit krásně se nanáší na boilie. Velmi atraktivní krásně pracuje i ve studené vodě.
Zboží 3 / 27
CHCETE VĚDĚT O NOVINKÁCH A AKCÍCH JAKO PRVNÍ?
Tak neváhejte a přihlaste se k odběru novinek