Domů / KRMIVA A SMĚSI PRO RYBOLOV / BOILIES
Proč zvolit právě krmiva z Hulína

qiwg dquwhu dqw hudwq 

qiwg

qiwg dquwhu dqw hudwq 

qiwg dquwhu dqw hudwq 

qiwg dquwhu dqw hudwq 

qiwg dquwhu dqw hudwq 

qiwg dquwhu dqw hudwq 

Dárkové poukazy
Chcete udělat radost své drahé polovičce a nevíte si rady s výběrem zboží? Dárkovým poukazem to vyřešíte elegantně. V nabídce 300,- 500,- 1000,- 2500,-

 

 

 

 

 

 

Odběr novinek
Rybolov na Zámečku

Zboží 3 / 60

Boilies - FRANKFURTSKÁ KLOBÁSA - High Resistance, 1 kg


Žádné hodnocení. Kód: FKBHR10
Utažené boilies s prodlouženou dobou rozpadu nad 12 hod. S přírodním, kořením frankfurtská směs s česnekem. Velmi kvalitní a účinné po celou lovnou sezónu.
Výrobce: Krmiva HulínKrmiva Hulín
Dostupnost: Připraveno k odeslání
219 Kč
252 Kč , plus doprava
 
Porovnat Přidat do oblíbených
Boilies - FRANKFURTSKÁ KLOBÁSA - High Resistance, 1 kg

 

! Naše novinka 2016 !

! Utažené těsto s rozpustností nad 12 hod. i v teplém období !

 

  • Obsahuje:  22 druhů velmi kvalitních, na základě letitých provozních a závodních zkušeností, vybraných surovin. Směs masových mouček, sladkovodní a krevetová moučka, rozpustný rybí protein, fish liquid, extrudovaná sojová a kukuřičná mouka, bisquit mouka, CSL mouka, ptačí zob, pivovarské kvasnice, pšeničné klíčky, sušené mléko, syrovátka, sušená natrávená játra, lososový protein, směs přírodního koření "Frankfurtská klobása", Robin red, česnek, niger, černý pepř. Zvýšený podíl přírodního pojiva - syrová i sušená vejce, sušený vaječný bílek, pšeničný lepek, dehydrovaná krupice, aj. 

Dále směs obsahuje:  Hydrolyzovaný rybí protein, enzymaticky upravená játra, vaječnou bílkovinu, mléčnou bílkovinu, kvasnice, 4 druhy drcených olejnatých semen vč. konopí a nigeru. Lososový olej, ovocné cukry, drcený přírodní česnek a směs několika druhů bylin a červeného koření, které spolu s ostatními surovinami zajišťují vysokou účinnost i v chladné vodě.

  • Charakteristika:  Základem je naše osvědčená kombinace masových a rybích surovin, smíchaných s tekutými a sypkými přírodními směsmi koření, charakteristických pro typ frankfurtské klobásy. Boilies tak má unikátní vůni, které se jen těžko odolává, aby jste neochutnali :-) !

Významné složky ve směsi: Směs je navíc doplněna o enzymaticky upravený Krill, což je enzymy rozložený ( natrávený ) arktický plankton, který se převážně skládá z larev různých druhů korýšů. Jako další velmi výrazná složka je použit natrávený rybí extrakt Fish liquid, který má nezaměnitelné aroma, bakteriemi narušených rybích bílkovin. Posledním z výrazných atraktorů je Španělský pepř, a Černý pepř, který dává směsi pikantní příchuť a je praxí ověřeno, že určitý podíl pálivých přísad má na ryby velmi pozitivní účinek!

Boilie Frankfurtská klobása má vysokou odolnost - High Resistance - proti předčasnému měknutí a otěru ve vodě. V chladnější vodě ( do 14 °C ) vydrží více jak 24 hodin, v teplejším období ( voda 15 - 22 °C ) vydrží 12 i více hod. dle průměru. Doba rozpustnosti záleží nejen na teplotě vody, ale hlavně na aktivitě bílé ryby! Pozor, pokud je jich ve vodě moc, "ozobou" jakkoliv pevnou kuličku za polovinu času, i když jsou velmi utažené!  Kuličky mají tmavě červenou, přirozenou barvu po použitých surovinách ( koření + extrakt z červené papriky a Robin Redu)  s výraznou česnekově kořeněnou vůní. 

  • Možnosti použití:  Dlouhodobě se nám boilies Frankfurtská klobása velmi dobře osvědčilo od časného jara až do pozdního podzimu, i přes horké léto. 

Boilies Frankfurtská klobása High Resistance se použivá především jako chytací – nejlépe macerované a dipované. Doporučuji k boilies přikoupit některý z našich boosterů, které použijete pro jejich maceraci (namáčení), nebo jej obalit v některém z našich práškových dipů., nebo obalovacím těstěVýrazně tak zvýšíte rychlost vnadícího efektu a prodloužíte ještě více dobu rozpadu!

  • Skladování a spotřeba: Boilies je konzervované a částečně sušené. Pokud jej chcete ještě více suché, nechte jej v prodyšném obalu na vzdušném místě ( nejlepší je přepravka na ovoce). Takto se vám boilies vysuší úplně a vydrží bez úhony po mnoho měsíců. Pak ho ale uzavřete do papírových pytlů, aby nevyprchávalo. 

    Pokud jej ale necháte dlouhodobě uzavřené v neprodyšném PVC obalu, skladujte ho při teplotě do 12 °C  a spotřebujte max. do 10 měsíců od nákupu. Pro dlouhodobé skladování dejte boilies do mrazáku. Avšak 1-4 týdenní přepravu v PVC sáčcích na rýbářských výpravach boilies přežije bez problémů i v letních dnech. Nenechávejte však boilies za okny auta při plném slunečním svitu a ještě uzavřené v PVC sáčku. Pokud jej však dobře dosušíte, vydrží i v sáčku velmi dlouho.

Specifikace
Váha 1 kg
K tomuto produktu můžeme doporučit
Vařený partikl - Mix Scopex, 10 kg Vařený partikl - Mix Scopex, 10 kg Kód: VPXS12
Vařená směs kukuřice, pšenice, řepky, rýže, hrachu, fazolí, arašidů a konopí s příchutí…
380 Kč
Detail
BLOODY LIVER - Krvavá játra, 1 litr BLOODY LIVER - Krvavá játra, 1 litr Kód: BLOL10
Unikátní směs tekuté potravy, poskládáná z neředěných játrových a rybích produktů…
178 Kč
Detail
Boilies - POMERANČ a CHILLI - High Resistance, 500 g Boilies - POMERANČ a CHILLI - High Resistance, 500 g Kód: POCHR21
Utažené boilies s prodlouženou dobou rozpadu nad 12 hod. Směs z prvotřídních rybích…
140 Kč
Detail
Boostery - KRILL a OLIHEŇ, 500 ml Boostery - KRILL a OLIHEŇ, 500 ml Kód: BOOKO12
Chuťově i pachově velmi výrazná směs tekutých rybích surovin, s převahou natráveného…
145 Kč
Detail
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.
Zboží 3 / 60

O NÁS

Naše firma je v současné době jednou z největších, ryze českých firem, zabývajících se specializovanou výrobou a následným prodejem vlastních výrobků pro sportovní rybolov. Dnes již vyrábíme přes 400 druhů výrobků z vlastních receptur. Dále vyrábíme krmiva pro psy a ostatní zájmové chovy.

 

Adresa provozovny

Kostelní 988
768 24 Hulin

Telefon - účtárna: +420 603 805 809
Po - Pá 8.00 - 15.00

Telefon - poradenství - +420 739 050 079
Po - Ne 7.00 - 20.00

Email:

Poradenství: krmiva.hulin@seznam.cz

Expedice: expedice.krmivahulin@seznam.cz