Sójová mouka - PLNOTUČNÁ - Vyberte balení: 1 kg

hvězda 1 hvězda 2 hvězda 3 hvězda 4 hvězda 5 (22)Počet hvězdiček je 5 z 5

Neodtučněné, tepelně upravené, jemně mleté sojové boby s 25%-tním obsahem tuku - perfektní chuť i vůně. Vynikající plnotučná přísada do boilies, pelet, krmítkovek, methodmixů či chytacích těst. Konzistence krupicové mouky. Vysoká stravitelnost, bez antinutričních látek - látky snižující využitelnost živin v těle. Více

Výrobce: Vyrobeno v ČR Kód produktu: EXSM70-1


Dostupné varianty

1 kg 74 Kč
5 kg 321 Kč
10 kg 552 Kč
25 kg 1 154 Kč
74 Kč s DPH
(74 Kč/kg)
Varianta neexistuje
1 kg5 kg10 kg25 kg
Skladem
ks
Vyberte balení Dostupnost Cena s DPH Množství
Sójová mouka - PLNOTUČNÁ - Vyberte balení: 1 kg 1 kg Skladem 74 Kč
Sójová mouka - PLNOTUČNÁ - Vyberte balení: 1 kg 5 kg Skladem 321 Kč
Sójová mouka - PLNOTUČNÁ - Vyberte balení: 1 kg 10 kg Skladem 552 Kč
Sójová mouka - PLNOTUČNÁ - Vyberte balení: 1 kg 25 kg Skladem 1 154 Kč

Výborné plastifikační i vnadící vlastnosti !

! Vynikající chuťový i pachový atraktor pro kaprovité ryby !

 

  • Složení:  100 % extrudované sojové boby, které jsou následně pomlety na hrubost krupicové mouky. 

Obsah živin:  Bílkoviny - 36 %,  Aminokyseliny: Lysin 2,4 %, Methionin 0,57 %. Sójový olej 25 %, kyselina linolová 10,5 %, vitamin E 35 mg, škrob 3,4 %, cukr 4,8 %, vláknina 6,9 %.

  • Charakteristika:  Extrudované suroviny jsou takové, které se zpracovávají na speciálních strojích (extruderech), kde se krátkodobě (šokově) za vysoké teploty a tlaku ( až 130 °C a 4-6 atmosfér)  "uvaří". Dojde přitom k plastifikaci ( "ztekucení" ) škrobů, zkrácení bílkovinných řetězců a likvidaci antinutričních látek ( snižujících využití živin v těle ), bakterií, kvasinek a plísní.

Soja patří mezi plodiny, kde je nezbytně nutná tepelná úprava za účelem výroby krmiva, právě kvůli obsahu antinutričních látek. Zároveň se ale touto úpravou plně rozvinou pachové a chuťové složky, kterých má sója hojně díky až 25 - 30% obsahu oleje, na který pak ryby velmi dobře reagují. Navíc takto upravené suroviny jsou pro ryby až o 30 % více stravitelnější, ale především chuťově výraznější a přitažlivější. Barva mouky je do žluta, s velmi příjemnou olejnatou vůní. 

  • Možnosti použití:  Plnotučná sojová mouka by neměla chybět v žádném boilies či těstu pro chytání i vnadění kaprovitých ryb. Nejen že je velmi dobrým atraktorem, ale výborně také plastifikuje těsto na boilies, které se pak dobře dále zpracovává.

Soja neobsahuje lepek, takže není příliš lepivá. Sojová mouka se dá použít jako základ pro výrobu těsta, kde doporučuji dávat 15 - 25 % z celkového obsahu. Měly by se přidat ještě další suroviny, zvyšující lepivost: např. 10 - 15 % krupicové mouky, 15 % bisqut mouky, 3 - 5 % lepku atd.

  • Skladování a spotřeba: Skladujte v suchu, chladu do cca 18 °C a temnu, bez přístupu slunečního záření.

Spotřebujte do 6 měsíců od nákupu. Při nevhodném skladování v teple a vlhku je extrudovaná sója snadno náchylná na žluknutí tuků nebo až k následnému zaplísnění.

 

hvězda 1 hvězda 2 hvězda 3 hvězda 4 hvězda 5 Počet hvězdiček je 5 z 5

Klady Super

Zápory

Pomohla Vám tato recenze? Ano(0) Ne(0)


hvězda 1 hvězda 2 hvězda 3 hvězda 4 hvězda 5 Počet hvězdiček je 5 z 5

Klady super kvalita a cena ,jsem spokojen

Zápory

Pomohla Vám tato recenze? Ano(1) Ne(0)


hvězda 1 hvězda 2 hvězda 3 hvězda 4 hvězda 5 Počet hvězdiček je 5 z 5

Klady Perfektni mouka

Zápory

Pomohla Vám tato recenze? Ano(1) Ne(0)

Kvalita pro ryby, cena pro lidi!