Nejžhavější novinka!

        PELETY CHYTACÍ  NEON

         OLIHEŇ a ČESNEK

         ! Novinka 2017 !

      Pro rychlé chytání !!!

CERTIFIKÁT OVĚŘENÁ FIRMA
Küršner Roman, Ing.- Krmiva Hulín - ekatalog.czKrmiva a krmné směsi - ekatalog.cz
Patička Vše od vody

 

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Podobné zboží
Rybolov na Zámečku

Zboží 4 / 90
Kód: FKBHR10
Krmiva Hulín Výrobce: Krmiva Hulín

Boilies - FRANKFURTSKÁ KLOBÁSA - High Resistance, 1 kg

Utažené boilies s prodlouženou dobou rozpadu nad 12 hod. S přírodním, kořením frankfurtská směs s česnekem. Velmi kvalitní a účinné po celou lovnou sezónu.
Připraveno k odeslání
Cena bez DPH: 202 Kč
Cena s DPH: 232 Kč , plus doprava
 

Žádné hodnocení.
Varianty Boilies - FRANKFURTSKÁ KLOBÁSA - High Resistance, 1 kg
Boilies - FRANKFURTSKÁ KLOBÁSA - High Resistance, 1 kg

 

! Naše novinka 2016 !

! Utažené těsto s rozpustností nad 12 hod. i v teplém období !

 

  • Obsahuje:  22 druhů velmi kvalitních, na základě letitých provozních a závodních zkušeností, vybraných surovin. Směs masových mouček, sladkovodní a krevetová moučka, rozpustný rybí protein, fish liquid, extrudovaná sojová a kukuřičná mouka, bisquit mouka, CSL mouka, ptačí zob, pivovarské kvasnice, pšeničné klíčky, sušené mléko, syrovátka, sušená natrávená játra, lososový protein, směs přírodního koření "Frankfurtská klobása", Robin red, česnek, niger, černý pepř. Zvýšený podíl přírodního pojiva - syrová i sušená vejce, sušený vaječný bílek, pšeničný lepek, dehydrovaná krupice, aj. 

Dále směs obsahuje:  Hydrolyzovaný rybí protein, enzymaticky upravená játra, vaječnou bílkovinu, mléčnou bílkovinu, kvasnice, 4 druhy drcených olejnatých semen vč. konopí a nigeru. Lososový olej, ovocné cukry, drcený přírodní česnek a směs několika druhů bylin a červeného koření, které spolu s ostatními surovinami zajišťují vysokou účinnost i v chladné vodě.

  • Charakteristika:  Základem je naše osvědčená kombinace masových a rybích surovin, smíchaných s tekutými a sypkými přírodními směsmi koření, charakteristických pro typ frankfurtské klobásy. Boilies tak má unikátní vůni, které se jen těžko odolává, aby jste neochutnali :-) !

Významné složky ve směsi: Směs je navíc doplněna o enzymaticky upravený Krill, což je enzymy rozložený ( natrávený ) arktický plankton, který se převážně skládá z larev různých druhů korýšů. Jako další velmi výrazná složka je použit natrávený rybí extrakt Fish liquid, který má nezaměnitelné aroma, bakteriemi narušených rybích bílkovin. Posledním z výrazných atraktorů je Španělský pepř, a Černý pepř, který dává směsi pikantní příchuť a je praxí ověřeno, že určitý podíl pálivých přísad má na ryby velmi pozitivní účinek!

Boilie Frankfurtská klobása má vysokou odolnost - High Resistance - proti předčasnému měknutí a otěru ve vodě. V chladnější vodě ( do 14 °C ) vydrží více jak 24 hodin, v teplejším období ( voda 15 - 22 °C ) vydrží 12 i více hod. dle průměru. Doba rozpustnosti záleží nejen na teplotě vody, ale hlavně na aktivitě bílé ryby! Pozor, pokud je jich ve vodě moc, "ozobou" jakkoliv pevnou kuličku za polovinu času, i když jsou velmi utažené!  Kuličky mají tmavě červenou, přirozenou barvu po použitých surovinách ( koření + extrakt z červené papriky a Robin Redu)  s výraznou česnekově kořeněnou vůní. 

 
  • Možnosti použití:  Dlouhodobě se nám boilies Frankfurtská klobása velmi dobře osvědčilo od časného jara až do pozdního podzimu, i přes horké léto. 

Boilies Frankfurtská klobása High Resistance se použivá především jako chytací – nejlépe macerované a dipované. Doporučuji k boilies přikoupit některý z našich boosterů, které použijete pro jejich maceraci (namáčení), nebo jej obalit v některém z našich práškových dipů., nebo obalovacím těstěVýrazně tak zvýšíte rychlost vnadícího efektu a prodloužíte ještě více dobu rozpadu!

  • Skladování a spotřeba:  Boilies je konzervováno potravinářskými konzervanty a je jen částečně vysušené. Kdo chce mít boilies více tvrdé a vysušené, uchovávejte jej v  prodyšném obalu  (nejlépe přepravka na ovoce) na vzdušném místě v tenší vrstvě a občas je promíchejte. Po vyschnutí jej dejte do papírového obalu, ať nevyvětrává.

Takto vám boilies vydrží bez úhony po delší dobu - pro jeho plnou účinnost doporučuji spotřebovat nejlépe do 6 měsíců. Pokud jej ale necháte "měkčené", doporučuji jej pro dlouhodobé skladování ( déle než 4 měsíce ) zamrazit. Mražené spotřebujte do 18 měsíců. Uzavřené v neprodyšném obalu a uskladněné v temnu a při teplotě do 12 °C uchovávejte ne více než 6 měsíců ! Avšak 1-4 týdenní přepravu na rybářských výpravach, uzavřené v PVC sáčcích i v při letní teplotě, boilies přežije bez problémů! Nenechávejte však boilies za okny auta při plném slunečním svitu uzavřené v PVC sáčku!

Specifikace
Váha 1 kg
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.
Zboží 4 / 90